начало

Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото

Въпрос относно жалба до прокуратура

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно жалба до прокуратура

Мнениеот distraction13 » 11 Авг 2017, 22:39

Привет! Бих искала да знам след подадена жалба до районна прокуратура дали лицето срещу което е жалбата бива уведомено,че срещу него има подадена жалба или го търсят в случай,че ще започва образуване на досъдебно производство, но не и преди това. Не ми е ясен процесът, тоест разглежда се жалбата, прави се проверка без лицето да бъде търсено и бива викано само при наличие на данни за престъплени..съответно ако има отказ за образуване на досъдебно производство се слага край и така лицето, към което е имало жалба, дори не разбира, че е имало жалба срещу него. Или веднага по данните в жалбата го откриват, искат неговото изложение по случая, събират евентуални доказателства и тогава се решава дали ще има наказателен процес?
distraction13
Нов потребител

Re: Въпрос относно жалба до прокуратура

Мнениеот ch3oh » 11 Авг 2017, 22:45

Кристалното кълбо ми казва, че пак искат да натоварят прокуратурата с несвойствени задачи...
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот distraction13 » 11 Авг 2017, 22:49

ch3oh написа:Кристалното кълбо ми казва, че пак искат да натоварят прокуратурата с несвойствени задачи...

А кристалното Ви кълбо не каза ли и отговора на въпроса? :)Или не е компетентно?
distraction13
Нов потребител

Мнениеот gridiron » 01 Юли 2018, 18:14

Ако дееца е от чергата на мутрите ,преди да има движение по жалбата той вече ще бъде уведомен и ще има в ръцете си копие от жалбата

Мутренският модел така изисква
gridiron
Потребител

Назад към Взаимопомощ