начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Строителна мафия - саниране

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Строителна мафия - саниране

Мнениеот disident » 16 Окт 2023, 20:41

Представител на строителната мафия задължително е решил да санира този блок: https://karpachevo.free.bg/monument.htm
и то при положение, че съм заявявал, че не искам.

Някакви идеи как да го спра? Службарите в Ловеч нямат желание дори и положение, че сега е предИзборна кампания. Демек и бъдещите няма. Преди десети за да си остъклиш тераста трябваше да се извадят бая документи от Общината а при демоКрацията .....

Нормално все пак представители на строителната мафия вкараха две жени в сливенския и то чрез постановка. А мен какво ще ме правят .....
Това саниране от евроПейската комисия ли се финансира? Питам понеже и тия ми отговориха, че не е за тях.
disident
Потребител

Re: Строителна мафия - саниране

Мнениеот wladi » 20 Ное 2023, 22:03

Жалко е, че Вашите съседи в ЕС не оценяват творението.
За съжаление, след като не е обявено за "културна ценност от местно значение", не може да получи законова защита.
Простото решение е санирането на тази стена да се изпълни от вътре но това следва да го решат собствениците на ЕС по реда на ЗУЕС.
ПП. програмата по санирането засега се финансира от бюджета.(само първата в началото беше със средства от ЕС). очаква се следващата да има съфинансиране от ЕС.
Истината рядко е чиста и никога проста
Аватар
wladi
Потребител

Назад към Взаимопомощ