- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Болничен при бременност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Болничен при бременност
Здравейте! Имам нужда от помощ - Действащо ЕТ съм, но не съм внасяла осигуровки. В момента те са прехвърлени към публичен изпълнител и започнах да ги плащам на вноски. Поради тежка бременност ми се наложи да лежа в болница и ми издадоха болничен. Ще ми се изплати ли?
- poli444
- Нов потребител
Re: Болничен при бременност
Когато се осигурявате като самоосигуряващо се лице ще имате право да получавате обезщетение за временна неработоспособност, бременност и раждане, ако сте осигурена за риска ОЗМ. Надявам се, че редовно са подавани декларации образец 1 за период 2 години назад.
- iliana88
- Младши потребител
Аз нямам спомен да съм подавала такава декларация, но възможно ли е счетоводителката да го е направила вместо мен? Иначе съм осигурена за всички рискове.
- poli444
- Нов потребител
poli444 написа:Аз нямам спомен да съм подавала такава декларация, но възможно ли е счетоводителката да го е направила вместо мен? Иначе съм осигурена за всички рискове.
Катерина куч: Опитайте следното: Снабдете се с персонален идентификационен код /ПИК/ от НОИ. С издадения ПИК можете да ползвате предоставени от НОИ електронни услуги, които касаят достъп до лични данни. Така за Ваша сигурност в сайта на НОИ чрез въвеждане на ПИК можете да направите справка за осигурителен стаж и доход.
- katerinakuch
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|