начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Достойно ест...

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Достойно ест...

Мнениеот nkmivanovi » 13 Юни 2008, 15:00

Знаем я старата поговорка "Покрай сухото гори и мокрото".
Отскоро влизам в този сайт и съм шокирана от това, на което попадам.
Първо, някакъв елемент, който може да си пише всичко и на всички и който явно е шутът на компанията и няма кой да го озапти.
После, всички, които са имали неблагоразумието да попитат нещо, са наречени "нагли, простаци, келепирджии" и с ред други мили и любезни епитети.
И накрая, явно да си регистриран тук и да казваш друго, освен "Да, господа" и "Не, господа" както в казармата, е чиста наглост и крайна обида за цялата колегия!
Не отричам, че има всякакви нахални хора, решили на ваш гръб да спестят малко (респективно много) пари, но не всички сме такива.
Кое е достойното ли? --- Вие, които сте положили толкова труд и сте придобили толкова знания и умения, да приложите само още едно - да направите разлика между онези, които ви ценят и уважават ( и дори изпитват страхопочитание само при думата "адвокат") и между тези, които не знаят друго, освен да използват.
Достойно ест, ако съумеете да го направите.
nkmivanovi
Младши потребител

Мнениеот nkmivanovi » 13 Юни 2008, 15:39

spammer13 написа:
nkmivanovi написа:Не отричам, че има всякакви нахални хора, решили на ваш гръб да спестят малко (респективно много) пари, но не всички сме такива.
..................................................

И каква е разликата между тях и Вас ?
:wink: :D :D :D :D :D :D :D :D
Може би "те " са решили да спестят много пари , а Вие малко ?
И Вие ще ми говорите за това кое е достойно ?
Вие ?
Ако достойно поведение е да висиш в един форум, да рониш крокодилски сълзи и да чакаш благоволението на някой , който дори не знаеш кой е и какъв е да ти подхвърли нещо по въпроса , то аз съм трамвай!...
Да Ви имам достойнството, ако това поведение е такова според Вас !... :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Достойното е когато имаш някакъв проблем да отидеш при специалист , да потърсиш възможност за решаване на проблема си , ДА СИ ПЛАТИШ за това и да приключиш!
Всичко останало си е келепирджииство , къде в по-голям, къде в по-малък мащаб!...
Е-е-е-е , не го разбирате ли ?
Или се правите, че не разбирате , защото няма да има аванта ? !...
Не мислете, че ще влизам в диспут с Вас !
С такива не диспутирам- такива само ги поставям на мястото им !... :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D
Там в графата "Онези с андрешковски манталитет и байганьовски табиет !..." :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
А с такива мога само да се подигравам !!

Приятелю, аз вече си плащам... от малко над година... На един достоен човек - специалист.
nkmivanovi
Младши потребител

Re: Достойно ест...

Мнениеот satir » 13 Юни 2008, 15:46

nkmivanovi написа:Знаем я старата поговорка "Покрай сухото гори и мокрото".
Отскоро влизам в този сайт и съм шокирана от това, на което попадам.
Първо, някакъв елемент, който може да си пише всичко и на всички и който явно е шутът на компанията и няма кой да го озапти.
После, всички, които са имали неблагоразумието да попитат нещо, са наречени "нагли, простаци, келепирджии" и с ред други мили и любезни епитети.
И накрая, явно да си регистриран тук и да казваш друго, освен "Да, господа" и "Не, господа" както в казармата, е чиста наглост и крайна обида за цялата колегия!
Не отричам, че има всякакви нахални хора, решили на ваш гръб да спестят малко (респективно много) пари, но не всички сме такива.
Кое е достойното ли? --- Вие, които сте положили толкова труд и сте придобили толкова знания и умения, да приложите само още едно - да направите разлика между онези, които ви ценят и уважават ( и дори изпитват страхопочитание само при думата "адвокат") и между тези, които не знаят друго, освен да използват.
Достойно ест, ако съумеете да го направите.

я дай въпросчето! мани го спами, той си е такъв
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот d_d » 13 Юни 2008, 16:56

nkmivanovi написа:Трябва да направя едно уточнение за тези, които четейки темата, си мислят, че тя е в графата "Муфтаджия, искащ да мине тънко".
Имам си адвокат, с който работим по този случай вече близо година и половина и на който съвестно си плащам за услугите.
Искам само неангажирано мнение дали се движим в правилната посока.

Та говорихме уж за уважението ?

Ако безплатната консултация я наречев "неангажиращо мнение" - това променя ли нейната същност ?
Един говори за "съвет" , друг за "помощ" , трети за "неангажиращо мнение".

Лично аз съм си простичък и не схващам разликата, затова учтиво Ви моля да ми я обясните.
d_d
Потребител

Мнениеот prnedev » 13 Юни 2008, 17:41

Приятелю спамер ;-))) Имам едно предложение да го добавиш към подписите ;-)))
http://www.youtube.com/watch?v=2syZ4YpRkrE
prnedev
Активен потребител

Мнениеот nkmivanovi » 14 Юни 2008, 10:45

d_d написа:
nkmivanovi написа:Трябва да направя едно уточнение за тези, които четейки темата, си мислят, че тя е в графата "Муфтаджия, искащ да мине тънко".
Имам си адвокат, с който работим по този случай вече близо година и половина и на който съвестно си плащам за услугите.
Искам само неангажирано мнение дали се движим в правилната посока.

Та говорихме уж за уважението ?

Ако безплатната консултация я наречев "неангажиращо мнение" - това променя ли нейната същност ?
Един говори за "съвет" , друг за "помощ" , трети за "неангажиращо мнение".

Лично аз съм си простичък и не схващам разликата, затова учтиво Ви моля да ми я обясните.

Ако наистина сте заинтересуван да ми дадете правна консултация, кажете и моля дайте си банковата сметка и ще Ви преведа сумата за нея.
Да, наистина уважавам труда на адвокатите, но не и иронията им. Защото аз от мъката си съм тръгнала да питам, а не от лакомия.
nkmivanovi
Младши потребител

Мнениеот d_d » 14 Юни 2008, 16:37

nkmivanovi написа:
Ако наистина сте заинтересуван да ми дадете правна консултация, кажете и моля дайте си банковата сметка и ще Ви преведа сумата за нея.
Да, наистина уважавам труда на адвокатите, но не и иронията им. Защото аз от мъката си съм тръгнала да питам, а не от лакомия.

Вече Ви отговориха :

poli_g написа:
nkmivanovi написа:Благодаря Ви за съвета!
Вече изчетох почти целият Семеен кодекс, Закон за собствеността и всичко, което би ми помогнало по този случай, за да съм сигурна, че наетият от мен адвокат прави точно това, което трябва.
Ще си позволя да цитирам колега-
За адвоката няма по-голямо нещастие,отколкото образован, инициативен и опипващ всичко и навсякъде клиент, защото глупостта, която той твори, като се надява на своето благоразумие, е безгранична и е способна и ангел да вкара в изстъпление....
nkmivanovi написа:Той, обаче, не можа да ми отговори на един съществен въпрос: дали с направените досега процедури наистина ще имам желания резултат.
Колегата е прав- несериозно и глупаво ще е да Ви дава отговор на този въпрос. Тук, какво ще напишем, не е меродавно- важно е какво ще има в диспозитива на решението!
d_d
Потребител

Назад към Общи дискусии