начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

ПОМОЩ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПОМОЩ

Мнениеот gergana_d » 17 Юни 2008, 17:59

Здравейтр колрги!
малко рано сам се сетила, но в петък съм на изпит при Стефка Наумова в ЮЗУ! Паралелно обучение съм и не съм се вясвала!разбрах че трябва да се предават някакви реферати.Някой може ли да ми каже на каква тема трябва да се пише и сама ли трябва да си я избера! и другото за което ще помоля е ако някой има лекциите при нея да ми ги прат по някакъв начин или да ми каже от къде да прочета нещичко поне!!! благодаря предварително!!!
gergana_d
Нов потребител

Мнениеот DEKAH » 17 Юни 2008, 20:56

Обърнете се към човека с ник Advokat_Nikolov. Той е Ваш колега и с удоволствие ще Ви помогне да се справите с изпита.

най-много да го почерпите

Пие някакво странно вино. Ние от село пием люта ракия.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот gergana_d » 17 Юни 2008, 23:23

mnogo blagodarq! 6te se opitam da go namerq!!! :oops:
gergana_d
Нов потребител

Re: ПОМОЩ

Мнениеот donna » 17 Юни 2008, 23:36

gergana_d написа:Здравейтр колрги!
малко рано сам се сетила, но в петък съм на изпит при Стефка Наумова в ЮЗУ! Паралелно обучение съм и не съм се вясвала!разбрах че трябва да се предават някакви реферати.Някой може ли да ми каже на каква тема трябва да се пише и сама ли трябва да си я избера! и другото за което ще помоля е ако някой има лекциите при нея да ми ги прат по някакъв начин или да ми каже от къде да прочета нещичко поне!!! благодаря предварително!!!

По спомени от многооо отдавна ,реферата беше по избрана от студента тема от учебника .Разбира се горното важи ,ако става въпрос за дисциплината "Социология на правото" :D
donna
Старши потребител

Мнениеот gergana_d » 18 Юни 2008, 00:17

да точно за тази дисциплина е! Много благодаря! дано и сега да е така! Ще опитам да напиша реферат по избрана от мен тема пък ще видим накрая какво ще излезе! Дано да сте права колежке!!! :wink:
gergana_d
Нов потребител

Назад към Общи дискусии