начало

Президентът иска действия по твърденията на Теодора Георгиева за „грандкорупция“ Президентът иска действия по твърденията на Теодора Георгиева за „грандкорупция“

Попечителство над дете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Попечителство над дете

Мнениеот hristina1217 » 16 Юли 2013, 10:00

Здравейте,
Вероятно има и други такива теми, просто не откривам кокретни отговори на въпросите ми. Моля преместете темата, ако има друга подобна.
Казусът е следния: разведена съм от около 5-6 години, с бившият ми съпруг имаме дъщеря на 11 години. Беше присъдена на мен при развода. От около 3 години живея в друг град, без детето, то е при моите родители, посещава баща си в съботите и неделите. Планирам да я взема при мен съвсем скоро ( тъкмо завърши 4ти клас и ще е е в ново училище), но баща и е притов и е решил да заведе ново дело за попечителство, за да я вземе при него. Уточнявам, че не съм я взела досега, защото нямах достатъчно висок доход и нормално работно време до скоро, за да мога да я гледам нормално, сега вече имам добри доходи и работа с нормално работно време, живея на квартира с моят брат. Бащата е инвалид 1ва група, живее с майка си, която се грижи за него, няма доказани доходи, освен пенсия за инвалидност, която не е много висока. Ако е нужда допълнителна информация, моля да ми кажете Моля за отговор дали има шанс да вземе детето при него?
hristina1217
Нов потребител

Re: Попечителство над дете

Мнениеот boiko_62 » 20 Юли 2013, 10:11

всичко се решава в съда
зависи от доказателствата които ще приеме съда
с решение за ново дело не става
ако има заведено дело тогава можем да ви кажем нещо, но засега е само вероятност завеждането на дело и може да ви подведем
boiko_62
Потребител

Назад към Семейни казуси