Zdraveite,Nyakoi moje li da mi kaje kakva e protsedurata po registratsiyata na razvod ot chujbina.
Znaya che tryabva da se podade molba v Sofiiski gradski sad.
Nabavil sam vsichki neobhodimi dokumenti potaven e Apostil,prevedeni sa i sa zavereni v Ministerstvoto na Vanshnite raboti.
Vaprosa mi e;Tryabva li da se naema advokat da podade molbata ili moga sam da napravya tova?
Hora koito sa minali po tozi pat kazvat,che sami sa se opravyali,drugi kazvat,che tryabva da naema advokad,treti,che tryabva i dvete strani da si naemat advokat poneje de gledalo novo delo.
Nyakoi moje li da mi kaje kakvo tryabva da pravya ili kade moga da procheta kakva e protsedurata.
Blagodarya vi predvaritelno
- Дата и час: 24 Ное 2024, 15:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
registrirane na sadebno reshenie za razvor v Bulgaria
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: registrirane na sadebno reshenie za razvor v Bulgaria
Наемете си адвокат и няма да има нужда да четете процедурата :))
- 11111
Re: registrirane na sadebno reshenie za razvor v Bulgaria
http://lex.bg/members/gery/page6.php
има описана цялата процедура...
има описана цялата процедура...
- Гери
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|