начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Бракоразвидно дело и апартамент

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бракоразвидно дело и апартамент

Мнениеот Petja_bg » 07 Май 2005, 20:47

Имаме бракоразводно дело, делим апартамент. Големият син е при баща си и е на 19 години. Малкият е при мен и е на 17. Апартаментът е предоставен на мен и на детето. Делото е прекратено доброволно. Ако не може да се продаде доброволно, делата отначало ли ще бъдат заведени или ще бъдат продължени?
Ако делото започне отначало и сънът ми(малкият, който е при мен) вече е навършил 18 години, апартамента ще ми бъде ли предоставен отново?
Petja_bg

Re: Бракоразвидно дело и апартамент

Мнениеот Галина » 08 Май 2005, 14:51

Дали делата ще бъдат заведени отново зависи само от двамата съпрузи. Предполагам,че апартамента е бил предоставен на Вас и детето,докато последното навърши пълнолетие.В случая говорите за две различни неща.Първо е бракоразводното дело,след което/ако не представите споразумение/ следва дело за делба.
Галина

Назад към Семейни казуси