начало

Парламентът не успя и при шестия опит да си избере председател Парламентът не успя и при шестия опит да си избере председател

NEPALNOLETNA MAIKA

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

NEPALNOLETNA MAIKA

Мнениеот YANASS » 21 Фев 2005, 14:16

KOLEGI IMAM SLEDNIA KAZUS: Triabva da zaveda delo za otnemane na roditelski prava ot imeto na bashtata, protiv - nepalnoletnata maika (16 godishna) na dete. Pitaneto mi e: maikata lichno li triabva da bade prizovana ili chrez neinia zakonen predstavitel (sas daglasieto na roditelia i). Bashtata i maikata na koiato iskame da otnemem roditelskite prava niamat skluchan Grajdanski brak.
Blagodaria vi predvaritelno!
YANASS

Re: NEPALNOLETNA MAIKA

Мнениеот stavrev » 21 Фев 2005, 16:38

Хе-хе,тия цигани ще се избият за детските надбавки.Горко на съдиите,които гледат подобни дела,а също и на нас,които им плащаме надбавките.
stavrev
Потребител

Мнениеот TOPLO122 » 21 Фев 2005, 18:15

kvi nadbavki be pi4 ako mislish 4e s tiah moje da se izdurja dete. Po skoro shte go shitnat a niakoi lev kato stane na 13
TOPLO122

Мнениеот YANASS » 22 Фев 2005, 08:49

kolegi deteto e momchenshe! :)
YANASS

Мнениеот STAJANT » 22 Фев 2005, 16:07

6tom ne e omyjena i ne e emancipirana v tozi smisyl,bi sledvalo da qp rizove6 4rez nein zakonen predstavitel
STAJANT

Мнениеот YANASS » 22 Фев 2005, 18:21

Ste vidim kak ste procedira sada, rezoluciata shte pokaje.
YANASS

Назад към Семейни казуси