- Дата и час: 28 Ное 2024, 11:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
razvod s chujdenec
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
razvod s chujdenec
ama mnogo obyrkana sym,Ot tolkova advokati pone dvama ot tezi koito posetih ne kazaha ednakvi neshta.Omyjena sym v Edinburg,za portugalec,wyrnah se bremenna v BG i tuk rodih.Syprugyt mi nikoga ne e stypval v BG i ne se e interesuval ot deteto si.edin advat mi kazva da ne posochvam adresi da stane po byrzo,drug vika da kazvam vsichko i da go izdirvame v negovata strana,che az daje i neznam kyde e.No policiqta shtqla da go nameri,ot posolstwoto da sydejstwat.Az ne iskam razvoda da mi e godini.Izob6to ne znam v koq strana prebivava syprugyt mi v momenta i za6to trqbva da se izdirva.Zavedoh delo na moq glava,napisah si iskovata molba i e podadoh v syda.Poluchih prizovki,deloto beshe bez dvijenie do predstavqneto na opredeleni dokymenti,spravka che ne e vlizal v BG i t.n.Sled predostavqneto na tezi neshta poluchavam nova prizovka,che deloto e prekrateno.kakyv e reda za razvod?kolkoto advokati,tokova i otgovori.iskam nai sigurniqt nachin! a za izdryjka za deteto kak sedi vyprosa?imam li pravo.Prizovkata za prekrateno delo e poluchih na 13.07. i imam 7 dena za objalvane.Ne znam kakvo da pravq?Tolkova li e slojno ?
- hamstera_free
- Нов потребител
Не е толкова сложно, но белята вече сте си я свършили. Не става ясно какъв адрес сте посочили, нито на какво основание е прекратено делото. Какъв отговор очаквате на "искам най-сигурния адвокат"? Кой ще Ви каже - аз не съм. Развеждала съм хора във положение, подобно на Вашетор но дали на Вас ще успея да помогна... Намерете някой, на който да решите да вярвате. Занесете му Вашата искова молба, указанията на съда, номера на прекратеното дело и успех! И обезателно кажете точно какво искате - развод - бърз или Ви е все едно; издръжка, и т.н. Имам 8 години стаж като като адвокат, но има и колеги с 20. Изберете си най-сигурния и .. късмет!
- +
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|