- Дата и час: 28 Ное 2024, 12:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Искам да Ви попитам
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Искам да Ви попитам
Здравейте,предстои ми трето бракоразводно дело, за което трябва да осигуря свидетели!Искам да попитам то последно ли е при положение,че не сме имуществено ангажирани?И ако не осигуря свидетели -какво?Благодаря Ви!
- Замислена
едва ли е третото ви бракоразводно дело, сигурно имате предвид три съдебни заседания. Относно въпросът ви за свидетели-трябва да доведете свидетели, особено ако сте ищцата по делото, защото иначе съдът ще приеме че искът не е доказан и ще прекрати делото. всички твърдения трябва да са подкретени с доказателства.
- Гост
е, щом сте ответница и не искате да се развеждате или да доказвате че вината за дълбокото и непоправимо разтройство на брака е само в съпруга ви, но не и ваша, можете спокойно да не водите свидетели. Със свидетели се доказва чия е вината за разтройството на брака, а значението на вината е, че виновния съпруг няма право да иска издръжка, вината се отразява върху ползването на семейното жилище, родителските права на децата и т.н. Затова, ако нямате интереси към тези въпроси можете да не водите свидетели. Съдът ще излезе с решение само въз основа на доказателствата от вашия съпруг. Относно въпроса дали ще е последното дело-в процеса се нарича последно заседание-по принцип трябва да е последно, но има и други фактори като желание и възможности на другата страна да отлага. успех!
- Гост
Благодаря, Ви!Май ще трябва да търся такива, защото съпругът ми изяви претенции към родителските права над детето. Друг е въпроса кой да моля за свидетел, тъй като никога не съм споделяла брачният си живот в детайли, пък и никой няма желание да ми свидетества. Делото е на 13.10,ужас, май нямам време!?
- Замислена
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|