начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Искам да Ви попитам

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Искам да Ви попитам

Мнениеот Замислена » 07 Сеп 2005, 14:45

Здравейте,предстои ми трето бракоразводно дело, за което трябва да осигуря свидетели!Искам да попитам то последно ли е при положение,че не сме имуществено ангажирани?И ако не осигуря свидетели -какво?Благодаря Ви!
Замислена

Мнениеот Гост » 07 Сеп 2005, 16:11

едва ли е третото ви бракоразводно дело, сигурно имате предвид три съдебни заседания. Относно въпросът ви за свидетели-трябва да доведете свидетели, особено ако сте ищцата по делото, защото иначе съдът ще приеме че искът не е доказан и ще прекрати делото. всички твърдения трябва да са подкретени с доказателства.
Гост

Мнениеот Замислена » 07 Сеп 2005, 17:07

Не аз съм ответница по делото,ако не усигуря свидетели- какво става?
Това последното дело ли е преди решението-каква е практиката?Благодаря Ви!
Замислена

Мнениеот Гост » 08 Сеп 2005, 13:07

е, щом сте ответница и не искате да се развеждате или да доказвате че вината за дълбокото и непоправимо разтройство на брака е само в съпруга ви, но не и ваша, можете спокойно да не водите свидетели. Със свидетели се доказва чия е вината за разтройството на брака, а значението на вината е, че виновния съпруг няма право да иска издръжка, вината се отразява върху ползването на семейното жилище, родителските права на децата и т.н. Затова, ако нямате интереси към тези въпроси можете да не водите свидетели. Съдът ще излезе с решение само въз основа на доказателствата от вашия съпруг. Относно въпроса дали ще е последното дело-в процеса се нарича последно заседание-по принцип трябва да е последно, но има и други фактори като желание и възможности на другата страна да отлага. успех!
Гост

Мнениеот Замислена » 08 Сеп 2005, 14:05

Благодаря, Ви!Май ще трябва да търся такива, защото съпругът ми изяви претенции към родителските права над детето. Друг е въпроса кой да моля за свидетел, тъй като никога не съм споделяла брачният си живот в детайли, пък и никой няма желание да ми свидетества. Делото е на 13.10,ужас, май нямам време!?
Замислена

Назад към Семейни казуси