начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

pomo6t

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

pomo6t

Мнениеот snowlady » 08 Сеп 2005, 22:21

zdr iskam da vi razkaga za moq slu4ai dano da polu4a ot vas polezen suvet
ba6ta mi i maika mi sa geneni ot 22 god . prez vsi4ki tezi godini toq e tormozil no tq go e turpqla zaradi men. toi e alkoholik i naskoro stigna do otdelenie za le4enie na zavisimosto no bez uspeh nqma da vi opisvam ada prez koito sme minali... naskoro se iznese zaqvqvaiki 4e 6te givee s druga kato ednovremeno zapo4na da iznasq imu6testvo i tn vuprosut mi e dali ima 6ans maika mi da polu4i apartamenta( toi e semeina sobsstveniost )az sam na 20 i sam studentka . megdu drufoto tq preturpq i operaciq pak po negova vina.
snowlady

Мнениеот Гост » 09 Сеп 2005, 10:37

Да,може да получи жилището.Наемето адвокат и не чакайте да изнесе всичко цено от апартамента.От кой град сте?
Гост

...за развода

Мнениеот gery » 09 Сеп 2005, 22:02

Не съм съвсем съгласна с колегата. Да, може да получите ползването на семейното жилище при прекратяване на брака, може би при един добър адвокат ще успеете да получите и издръжка за майка ви за определен период от време, която баща ви след бракоразвода да и изплаща. За собствеността нещата вече ще стоят по друг начин, с прекратяването на брака майка ви и баща ви ще бъдат съсобственици по отношение семейното жилище. Всеки от тях ще може да поиска делба на имота и ако не се споразумеят, ще стигнат до публична продан.
gery
Потребител

Назад към Семейни казуси