ABe horaaaaaaaaaaa, ne znaete li che nai-dobroto za edno dete e da e pri maika si!
Loshi maiki niama!
Kakvo e tova pravosadie!!!!
Tazi maika triabva da si vzeme deteto v Germania i to da jivee v semeistvo, a ne s bashta si, koito laje danachnite za dohoda si i lubovnitzata mu , koiato sigurno pet pari ne dava za nego!
- Дата и час: 24 Ное 2024, 16:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
priatelkata na bivshiat mi saprug bie deteto mi
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
53 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: priatelkata na bivshiat mi saprug bie deteto mi
Хахахаха, няма лоши майки!
За съжаление си толкова далече от истината.
Е пред алтернативата институция, може и така да го коментираме.
След тази словесна война тук искам само да кажа, че аз просто не вярвам на тази жена.
След това, което видях......................
За съжаление си толкова далече от истината.
Е пред алтернативата институция, може и така да го коментираме.
След тази словесна война тук искам само да кажа, че аз просто не вярвам на тази жена.
След това, което видях......................
- morska
- Младши потребител
Trudno tie da poglednesh istina ta v ochite,sashtoto ti samata lajesh i trovish jivota na drugi maiki.Prodaljavai....! Gospod si snae rabotata.
- GALERA
morska написа:
> Хахахаха, няма лоши майки!
> За съжаление си толкова далече от истината.
> Е пред алтернативата институция, може и така да го коментираме.
> След тази словесна война тук искам само да кажа, че аз просто
> не вярвам на тази жена.
> След това, което видях......................
Che nemojahte da mi ismaknete nikakvi pari i satova si satvorihte ochite .Cres korubzia si palnite djubovite bes da se interesuvate kakvo prichiniavate na horata. zitiram :" tuk e vaprosa sa 1000 evro". Kak ne vi e sram. Taka li si otvariash ochite?
Nali si juristkonsul? Kak moje da ispolsvash dumite na edin prokuror bes da proverish da li e viarno tvardenieto. Moite isledvania koito predstavih predi dve godini napraveni na dashteria mi che ima asma pred vas,vie gi osporvahte A ot predi dve sedmizi veche sa fakt.Kasno e sa lechenie.Sled kato tvoiat sin e sauchenik na dashterimi ,toga va vijdate deteto kak ispolsva pompichkata si pomosht pri pristapi.I ti shte mi kashe ,che si varshesh rabotata.....
> Хахахаха, няма лоши майки!
> За съжаление си толкова далече от истината.
> Е пред алтернативата институция, може и така да го коментираме.
> След тази словесна война тук искам само да кажа, че аз просто
> не вярвам на тази жена.
> След това, което видях......................
Che nemojahte da mi ismaknete nikakvi pari i satova si satvorihte ochite .Cres korubzia si palnite djubovite bes da se interesuvate kakvo prichiniavate na horata. zitiram :" tuk e vaprosa sa 1000 evro". Kak ne vi e sram. Taka li si otvariash ochite?
Nali si juristkonsul? Kak moje da ispolsvash dumite na edin prokuror bes da proverish da li e viarno tvardenieto. Moite isledvania koito predstavih predi dve godini napraveni na dashteria mi che ima asma pred vas,vie gi osporvahte A ot predi dve sedmizi veche sa fakt.Kasno e sa lechenie.Sled kato tvoiat sin e sauchenik na dashterimi ,toga va vijdate deteto kak ispolsva pompichkata si pomosht pri pristapi.I ti shte mi kashe ,che si varshesh rabotata.....
- GALERA
BLAGODARNOSTI
BLAGODARIA
na vsichi koito biaha tolkova liubesni i dobronamereni kam men,koito barso otgovoriha na lichnata mi poshta.
,a sashto i na horata koito se otnesaha negativno kam moiat problem. Oshte edin pat sardechno blagodaria.
na vsichi koito biaha tolkova liubesni i dobronamereni kam men,koito barso otgovoriha na lichnata mi poshta.
,a sashto i na horata koito se otnesaha negativno kam moiat problem. Oshte edin pat sardechno blagodaria.
- GALERA
Re: BLAGODARNOSTI
Ne e sa viarvane kolko mnogo hora mi pishat na lichnata poshta .Ot ziala evropa. Temata predstavliava goliam interes i sa drugi maiki .Bih iskala da otgovoria vasmojno nai-barso na vsichki,no imam i drugi domashni sadaljenia.Molia da me isvinite ako se sabavia s otgovorite.Blagodaria vi.
- GALERA
Ооооооооооо, я стига лъга хората тук, че ще вземат да ти повярват.
Да не кажа как се опитахте да излъжете ДАЗД, че колегата ви искал пари.
Добре, че там работят кадърни хора.
А помниш ли какво стана в градинката да гарата - я си припомни, да не дойда аз да ти опресня паметта.
Цялата ДАЗД знае вашия случай
Да не кажа как се опитахте да излъжете ДАЗД, че колегата ви искал пари.
Добре, че там работят кадърни хора.
А помниш ли какво стана в градинката да гарата - я си припомни, да не дойда аз да ти опресня паметта.
Цялата ДАЗД знае вашия случай
- morska
- Младши потребител
Tolkova si smeshna i jalka.Probvai po drug nachin.Tova veche imashe uspeh na deloto mi ,no sega edva li.
- sa morska
Галера, опитайте се да не изказвате лични нападки във форума. Не само че нямат нищо общо с правото, но и противоречат на "добрите нрави".
- Пионерче
Sajaliavam ,pravi ste.,Prosto shte ignoriram prisatvieto na gospoja Morska vav Foruma.
- GALERA
Виж, аз наистина не съм настроена срещу теб. Просто кометнирам обективно нещата, които тогава се установиха.
Дори ако желаш съм готова да ти помогна, ако наистина детето ти е в риск.
Поне ще те насоча към кого да се обърнеш.
Ако имаш желание ще ти дам e-maila си.
Дори ако желаш съм готова да ти помогна, ако наистина детето ти е в риск.
Поне ще те насоча към кого да се обърнеш.
Ако имаш желание ще ти дам e-maila си.
- morska
- Младши потребител
g-jo morska, pishi na moiat e-mail ako iskash.
- GALERA
53 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|