начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Tarsia advokat po nakazatelni dela?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Tarsia advokat po nakazatelni dela?

Мнениеот Bebe » 03 Сеп 2005, 23:15

Zdraveite otnovo. Predi vreme vi pisah za samoubiistvoto na brat mi, no sega s vremeto i na bazata na sabitia i dokazatelstva vse pove4e se samniavame, 4e vsashtost stava vapros za ubiistvo inscerinato kato samoubiistvo.
Zatova moite roditeli ve4e si tarsiat advokat, koito raboti s takiva dela. Molia vi ako niakoi proiaviava interes i se 4ustva dobar v tazi oblast da mi pishe tuk ili na e-mail asenova_an@abv.bg i da si dade koordinatite za da vi svarja s moite roditeli.
Predvaritelno blagodaria na vsi4ki.
Albena
Bebe

Мнениеот галина » 04 Сеп 2005, 10:20

И от къде направихте обоснованото предположение,че става въпрос за убийство?! :roll:
галина

Bez ironi4ni shegi

Мнениеот Bebe » 04 Сеп 2005, 20:48

Mnogo vi molia neshtata naistina sa mnogo seriozni i zatova o4akvam samo seriozni otgovori, a ne ironi4ni shegi i to po-takav povod. Ot opit vi kazvam, 4e nikoi ne e zastrahovan ot nishto na tozi Sviat i zatova haide da ne se sheguvame varhu groba na 4ovek, nai-malkoto e nedostoino!!
Blagodaria!!
Bebe

Мнениеот адвокат » 05 Сеп 2005, 10:53

оставете ми мейл ,за да се свържа с вас и да ми обясните подробно ,с какво мога да ви помогна
адвокат

Re: Tarsia advokat po nakazatelni dela?

Мнениеот Swetozar Litman » 05 Сеп 2005, 11:06

Само със съмнения едва ли можете да направите нещо !
На този етап мога да Ви посъветвам да потърсите детектив , а не адвокат , защото адвоката не може да Ви събере необходимите доказателства.
И все пак мога да Ви помогна при нужда, а дори и да се посъветвате с мене по чисто правни проблеми !
Позвънете ми на телефон (032 ) 65 21 80 адвокат Литман
град Пловдив
Swetozar Litman

Мнениеот Гост » 05 Сеп 2005, 14:15

Shtom ste v Plovdiv ne struvate!Nai-dobrite sa v Sofia, a nai-veroiatno da ste zavurshil v PU!
Гост

Мнениеот Гост » 05 Сеп 2005, 14:43

Anonymous написа:Shtom ste v Plovdiv ne struvate!Nai-dobrite sa v Sofia, a nai-veroiatno da ste zavurshil v PU!

Абе, ....., ти откъде се взе, стопроцента си хашлак неюрист.
Гост

Oshte neshto

Мнениеот Bebe » 05 Сеп 2005, 20:27

Zabravih da kaja, 4e az sam ot Sofia i shte e hubavo i vie da ste ot tam za da mojem da rabotim po-lesno.
Blagodaria
Bebe

Re: Oshte neshto

Мнениеот lazar_petrov » 06 Сеп 2005, 16:20

Bebe написа:Zabravih da kaja, 4e az sam ot Sofia i shte e hubavo i vie da ste ot tam za da mojem da rabotim po-lesno.
Blagodaria

Bebe,

Провери при доказаните. Т.е. при МАСТИТИТЕ АДВОКАТИ В СОФИЯ. Те се знаят - Даниела Доковска, Илиян <или Илиан - да ме извинява в правописа< Василев, Марковски, Виктор Михайлов, Рени Цанова etc - данните и адресите им можеш да ги намериш в Lex-a.

Dura lex, sed lex.
lazar_petrov
Младши потребител

Мнениеот Адвокат от провинцията » 06 Сеп 2005, 16:29

Anonymous написа:Shtom ste v Plovdiv ne struvate!Nai-dobrite sa v Sofia, a nai-veroiatno da ste zavurshil v PU!
Всезнайкото, не си правете изводи за професионализма на колегите-адвокати от провинцията. Явно нещата са сериозни, а Вие си правите майтапи с нещастието на хората!
Адвокат от провинцията

Мнениеот Гост » 06 Сеп 2005, 16:33

lazar_petrov написа:
Bebe написа:Zabravih da kaja, 4e az sam ot Sofia i shte e hubavo i vie da ste ot tam za da mojem da rabotim po-lesno.
Blagodaria

Bebe,

Провери при доказаните. Т.е. при МАСТИТИТЕ АДВОКАТИ В СОФИЯ. Те се знаят - Даниела Доковска, Илиян <или Илиан - да ме извинява в правописа< Василев, Марковски, Виктор Михайлов, Рени Цанова etc - данните и адресите им можеш да ги намериш в Lex-a.Какво е това "мастит адвокат"? При тях работят "немастити адвокатчета", които им вършат цялата работа, а първите само се пъчат при спечелено дело, а ако го загубят контрата е в "младежите". Рени Цанова/ да ме извинява и моите уважения/ сме я виждали в един провенционален съд как се правеше на велика и на края съдията щеше да я глоби за неуважение към съда. :shock:

Dura lex, sed lex.
Гост

Мнениеот Гост » 06 Сеп 2005, 16:36

Anonymous написа:
lazar_petrov написа:
Blagodaria

Bebe,

Провери при доказаните. Т.е. при МАСТИТИТЕ АДВОКАТИ В СОФИЯ. Те се знаят - Даниела Доковска, Илиян <или Илиан - да ме извинява в правописа< Василев, Марковски, Виктор Михайлов, Рени Цанова etc - данните и адресите им можеш да ги намериш в Lex-a.Какво е това "мастит адвокат"? При тях работят "немастити адвокатчета", които им вършат цялата работа, а първите само се пъчат при спечелено дело, а ако го загубят контрата е в "младежите". Рени Цанова/ да ме извинява и моите уважения/ сме я виждали в един провенционален съд как се правеше на велика и на края съдията щеше да я глоби за неуважение към съда. :shock: Извинете за правописа при "провинцията" :oops:

Dura lex, sed lex.
Гост

Мнениеот Дюн » 06 Сеп 2005, 16:37

Anonymous написа:

Не градът е важен,а качествата.

Що се отнася до другия Гост-мерете си приказките. Думите Ви показват слабост.Ако имахте самочувствие,нямаше да се засягате.
Дюн

Мнениеот Гост » 06 Сеп 2005, 19:08

Дюн написа:
Anonymous написа:

Не градът е важен,а качествата.

Що се отнася до другия Гост-мерете си приказките. Думите Ви показват слабост.Ако имахте самочувствие,нямаше да се засягате.

Браво, бе Цицероне, Цицероне, да ти еба майката Цицероне!
Гост

Мнениеот ВК » 23 Сеп 2005, 15:37

lazar_petrov написа:
Blagodaria

Bebe,

Провери при доказаните. Т.е. при МАСТИТИТЕ АДВОКАТИ В СОФИЯ. Те се знаят - Даниела Доковска, Илиян <или Илиан - да ме извинява в правописа< Василев, Марковски, Виктор Михайлов, Рени Цанова etc - данните и адресите им можеш да ги намериш в Lex-a.

Колега, ДОКАЗАНИТЕ !!! Даниела Доковска, Илиян Василев, Виктор Михайлов - ДА, но "телевизионните звезди" Марковски, Рени Цанова НЕ !!!
За Марковски-баща, за сина нямам впечатление!
ВК

Мнениеот ВК » 23 Сеп 2005, 15:42

Anonymous написа:
lazar_petrov написа:
Blagodaria

Bebe,

Провери при доказаните. Т.е. при МАСТИТИТЕ АДВОКАТИ В СОФИЯ. Те се знаят - Даниела Доковска, Илиян <или Илиан - да ме извинява в правописа< Василев, Марковски, Виктор Михайлов, Рени Цанова etc - данните и адресите им можеш да ги намериш в Lex-a.Какво е това "мастит адвокат"? При тях работят "немастити адвокатчета", които им вършат цялата работа, а първите само се пъчат при спечелено дело, а ако го загубят контрата е в "младежите". Рени Цанова/ да ме извинява и моите уважения/ сме я виждали в един провенционален съд как се правеше на велика и на края съдията щеше да я глоби за неуважение към съда. :shock:

Dura lex, sed lex.

Това го прочетох ро късно, но то САМО ПОДТВЪРЖДАВА КАЗАНОТО ОТ МЕН !!!!!!!!!!!!!!!!

МНОГО ТОЧНО!!
ВК

до Bebe

Мнениеот мутра » 23 Сеп 2005, 18:47

Bebe,препоръчвам ти Димитър Вълчев и Лъчезар Таков! Двамата заедно или поотделно са адвокати по делото "Луканов",защитават мутри като Алексей Петров,Златко Баретата,задържания в България за убийството на Косьо Самоковеца и много други "герои". Първият, доколкото знам,е бивш прокурор,а втория дълги години е работил като следовател! Много добри адвокати са,особено първия!
мутра

Мнениеот Гост » 23 Сеп 2005, 21:10

Уважаема Бебе /съжалявам, че обръщението звучи толкова тъпо/, въпросът е в това: как разбрахте и на какво се базират вашите съмнения, че брат ви е жертва на убийство. Доколкото си спомням, от това което писахте преди, вие в момента сте в САЩ. Как от там разбрахте, че брат ви е убит? Дайте повече информация за да ви помогнем наистина! Помислете кой има мотив да убива брат ви? Пари, любов, семеен скандал... и пр. Що за човек е бил той /напр. имал ли е писихични проблеми, употребявал ли е наркотици, злоупотребявал ли е с алкохол/? А вие въобще познавахте ли брат си, колко често се виждахте с него, правило ли е нещо в поведението му впечатление и т.н. ... И тогава може би ще разберете, че вашите и на родителите ви съмнения за убиство не са чак толкова основателни, разбира се не изключвам възможността да греша, но от собствен опит знам, че хората отказват да приемат истината. Възможно ли е вашите родители и вие просто да отказвате да приемете, че брат ви е сложил край на живота си и вината за това е отчасти ВАША? Колко удобно би било да се появи в съзнанието ви някой злодей, за да ви освободи от угризенията, че не сте обръщали внимание на брат си.
Мога да ви опиша какво ще стане: ще си намерите някой известен адвокат, който ще положи всички усилия да поддържа у вас убеждението, че брат ви е убит. Той ще ви вземе доста пари /това му е бизнесът/, вие ще вярвате, че имате най-добрият адвокат /нали не сте толкова глупави та да дадете толкова много пари на какъв да е адвокат/. После някой лош прокурор ще прекрати делото, адвокътът ще обжалва прекратяването, което ще бъде повод отново да ви крънка за пари, например за да даде подкуп на някого.После някой съдия ще потвърди прекратяването и делото ще свърши. А накрая вие ще си си бъдете бедни и доволни, че нямате вина за "убития" ви брат. Доста си помислих преди да ти пиша това. Жестоко е, гадно е, но поне не е лъжата, която ти предлагат някои от преждеписалите.
Гост

убийството е сериозно престъпление

Мнениеот nezret » 24 Сеп 2005, 14:02

съдържание изтрито
Последна промяна nezret на 07 Ное 2005, 17:47, променена общо 1 път
nezret
Потребител

Следваща

Назад към Семейни казуси