начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

наследтвен проблем

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

наследтвен проблем

Мнениеот янко » 10 Окт 2005, 14:24

Здравейте ! Имам нужда от помощ! Преди няколко години, баща ми почина и майка ми се ожени за друг мъж. Те продадоха апартамента и с парите си купиха къща. В момента те искат да я продадат, но не искат да ми наплатят моя дял, който имам от баща си. Искат направо да го прехвърлят на дъщери ми. Не ми дават нотариалния акт за къщата и не мога да рзбера каква точно част имам. Как мога да извадя копие от нотарилния акт и какво мога да направя за да си получа моя дял.Ще бъда много благодарен на всеки, който ми помогне
янко

Мнениеот Гост » 10 Окт 2005, 15:50

Доста объркан разказ, да Ви кажа. Казвате "продадоха апартамента". След смъртта на баща Ви ли? Тогава какво стана с Вашя дял? Или Вие заедно с тях продадохте апартамента и купихте къща? Направо нищо не се разбира.
Гост

Назад към Семейни казуси