начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Взаимоотношенията между момиче над 18 и момче под 18 ?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Взаимоотношенията между момиче над 18 и момче под 18 ?

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 16:39

Има ли точно закон, или част от закон, който определя взаимоотношенията между момче над 18 и момиче под 18, въобще как стоят нещата ? Можете ли да ми дадете практически насоки ?
Гост

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 16:48

Бъдете по-конкретни, какво точно ви интересува- дали могат да сключат брак, или дали съжителството им не е наказуемо, или какво?
Брак могат да сключат, като за момичето, което е под 18 години, следва да се даде съгласие от Районния съд, след като се изслушат родителите й.
Съжителство между такива лица не е забранено от закона, както и интимни контакти (стига да не са пряко волята на единия от тях).
Гост

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 16:57

А кой от героите във филма е под и кой - над 18, че нещо не ми става ясно?
Гост

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 16:58

И на колко ТОЧНО е този, който е под 18?
Гост

Мнениеот Гост » 05 Ное 2005, 17:13

Пояснете наистина, защото брак при горепосочените условия се допуска, ако дамата е поне на 16 г., а за секс с лице под 14 г. забравете, тъй като е престъпление, независимо дали е по желание на малолетното лице!!!!
Гост

Мнениеот dess_74 » 06 Ное 2005, 15:42

Какво точно под взаимоотношения разбирате, просто връзка приятелска или искате да сключите брак. Двете са коренно различни неща, и трябва да изясните малко какво по-точно Ви и интересува. Така зададен въпросът Ви е доста неясен.
dess_74
Потребител

Мнениеот Гост » 07 Ное 2005, 12:13

Наистина трябваше да поясня. Става въпрос за сексуални взаимоотношения, като момичето не е под 14, а момчето е пълнолетно.
Гост

В такъв случай

Мнениеот Гост » 07 Ное 2005, 12:29

Спокойно могат да си се взаимоотнасят сексуално. :)
Гост

Мнениеот Незрет » 07 Ное 2005, 13:34

спокойно пич ,можеш"Да дадеш хо д на делото по същество", както се изразяваме ние с правна терминология за неправни неща ,защото пак говорим за членове и алинеи. Няма пречка особено ако се спези принципа че съдебните заседания се провеждат"устно". Майтап бе. аз да си призная може би защото съм прост,стар и грозен,не съм бил с 17год от 4 години. Но демокрацията е в много напреднала фаза в това отношение и може да се каже че процесите са необратими. Голяма част от "младите сърненца",воъбще четенето и училището го нямат за нищо здрав лайф от всякъде, а пък и не възразяват да бъдат отстреляни. Щом ти харесва и те харесва действай ,на сухо не ,но се стреми към по добро.На тази възраст не задълбавай много . Това са хубави неща.
Незрет

Мнениеот Гост » 07 Ное 2005, 15:54

Искрено се надявам администраторите най-после да те разкарат от форума, БЕ, бахар* мухлясал!
*Това е подправка, нещо като "на всяка манджа мерудията". Но май основно си мерудия в манджите на Незрет :lol:
Гост

Мнениеот Гост » 07 Ное 2005, 15:59

Май по-добре и манджата с подправката. Нито вкус, нито възпитание, нито тон.Хамалска му работа.
Гост

Мнениеот Гост » 07 Ное 2005, 16:28

Anonymous написа:Май по-добре и манджата с подправката. Нито вкус, нито възпитание, нито тон.Хамалска му работа.
KOYTO NE RAZBIRA OT KULINARIA , TAKA SHTE KAGE ! A VIE MOGE BI STE DESERTA ?!?
Гост

Назад към Семейни казуси