- Дата и час: 28 Ное 2024, 09:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
тормоз за издръжка
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
тормоз за издръжка
Здравейте, колеги.
Някой може ли да ми каже как да спрем поредица от искове за увеличаване на издръжка от майката, която казва, че няма пари а в същият момент плаща по 400лв на адвокатката си и през половин година предявява иск за увеличение, а в момента, в който се забави плащането търчи в полицията с обвинение по чл. 183 от НК.
Някой може ли да ми каже как да спрем поредица от искове за увеличаване на издръжка от майката, която казва, че няма пари а в същият момент плаща по 400лв на адвокатката си и през половин година предявява иск за увеличение, а в момента, в който се забави плащането търчи в полицията с обвинение по чл. 183 от НК.
- topuzanova
- Потребител
Re: тормоз за издръжка
Ами тя не може да иска кой знае колко!Като получи максимума-ще миряса!
- Галина
Тормоза е обратната страна на любовта след развода. Никак докато съда не и отхвръли иска няколко пъти.
- valyot
И аз мисля така, но за престъпление по чл.183 от НК, не се притеснявайте, за да е налице трябва да е съставомерно, това, че издръжката е закъсняла не е основание за започване на нак. производство. А от опит знам, че след 3-4 жалба и в полицията/респ. в прокуратулата ще спрат да й обръщат внимание.
- shveda
- Потребител
Събудете се, бе хора!
Каква полиция, каква прокуратура? Кога са отменили193а НК, че не съм забелязал?
Пък и какво стана с текстовете за набедяване?
Каква полиция, каква прокуратура? Кога са отменили193а НК, че не съм забелязал?
Пък и какво стана с текстовете за набедяване?
- RR
bivshata mi jena mi kaza che podala niakakvo oplakvane che sym zakysnial s 10 dni za izdryjkata koiato veche e prevedena,kakvo moje da ochakvam ?plashtam 60 lv izdryjka a sym bezraboten ot 1 godina,moga li da iskam namalenie na izdryjkata ?
- asentop
- Младши потребител
ami nameri si rabota i ne hlencai.6toto deteto ti kato e gladno maika mu edva li mu otgovaria 4e niama da yade,za6toto niama pari4ki ! bezo4livi maze!!!
- darena
az ne hlencha che e visoka izdryjkata,dori i davam poveche ot tova koeto syda e razporedil,iskam samo da znam dali moje da se namali zakonno, a kolko shte i davam e druga rabota,no kogato se zaiade s men prosto da i dam kolkoto syda e naredil... m/u drugoto deteto poveche e pri men ot kolkoto pri neia a vinagi kogato e bolno e pri men i mu plashtam lechenieto,no sega kato sym zakysnial s 10 dena na syd li triabva da me dava ?
- asentop
- Младши потребител
naglo ot moia strana li?
- asentop
- Младши потребител
i kakvo moga da napravia ? a za familiata kakvo moga da napravia za da si ia smeni ?
- asentop
- Младши потребител
ti mai se obarka.kato dava6 pove4e tia za6to te tormozi za "zakonnata" izdrazka?znae6 li stranata ni e palna s maze koito praviat deca i posle biagat ot otgovornost.pla6tat minimuma,a posle se biyat v gardite-az imam dete,az tova,az onova.sme6ni ste!imate li na ideya kolko struva realnata izdrazka na edno dete?i kak maikata 6te e sigurna 4e 6te i pla6tate/pove4e-kakto sam kazahte/,kato i sega i bavite parite?
- darena
e aide malko po spokoino vse pak ne vsichki maiki koito sa razvedeni sa svetici nali ? dori ne se pointerisuvahte zashto sme razvedeni nali ? neka da sme napadatelni kogato ima zashto
- asentop
- Младши потребител
абе има ли значение защо. Гледа ли детето, гледа... Ще плащаш тогава. Детето каква вина има че майка му не се харесва на баща му
- пепи
Estestveno. Ako se opitate da otglejdate dete sas 120 lv. / da predpolojim, 4e vie i maikata davate po ravno / 6te razberete za kakvo govoria.. Palen absurd!!! Puk i v kraina smetka ne vijdam za6to iskate da navredite na sobstvenoto si dete. Za6toto edinstvenia rezultat ot vashite deistvia 6te e tozi. Po princip...
- Keity
xexexe abe tuka vsichki samo da napadate li znaete ?
niama li niakoi da mi otgovori vse pak
niama li niakoi da mi otgovori vse pak
- asentop
- Младши потребител
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|