начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

конкурс за дознатели

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот Гост » 17 Дек 2005, 21:13

ами то по тази логика, що да не стана лекар с мойта диплома
Гост

Мнениеот Гост » 27 Дек 2005, 12:12

Ачми, да. То и ветеринар вече може дознател да стане. И пак ще е по-грамотен от досега разследвалите със заповед и средно образование. нали е висшист, що му придиряте.
Гост

Мнениеот Гост » 06 Яну 2006, 20:50

Колеги , случайно някой да има информация дали се обаждат само на допуснатите след устния изпит или на всички, дори и да не са одобрени от комисията?
Гост

дознатели

Мнениеот вива » 07 Яну 2006, 17:58

обаждат се само на издържалите колег , а состаналите трябва да се пробват пак
вива

Re: дознатели

Мнениеот Гост » 07 Яну 2006, 17:59

вива написа:обаждат се само на издържалите колеги, а останалите трябва да се пробват пак
Гост

Мнениеот вива » 07 Яну 2006, 18:00

хайде нямали някой да се включи
вива

Мнениеот Гост » 07 Яну 2006, 20:08

е хубава работа, аз ли съм единствената на която са и казали, че комисията не я е одобрила, явно съм тежък случай:))))))))
Гост

Мнениеот Гост » 08 Яну 2006, 15:03

[quote="Anonymous"]е хубава работа, аз ли съм единствената на която са и казали, че комисията не я е одобрила, явно съм тежък случай:))))))))[/qu

някакви ограничения за годините? аз съм доста поостарял, ЕГНто ме и изписано с римски цифри. Набор 69 съм. Мога ли да стана дознател? не изгарям от желание, просто питам.
Гост

Мнениеот Гост » 08 Яну 2006, 15:35

маг написа:Проява на висше малоумие е да пишеш "ш" кат "6", "я" като "9", "ч" като "4" и други подобни. Не Ви ли дразни подобен правопис? Все пак Ви пожелавам да станете дознател ... и да пишете по такъв начин постановленията си. Тогава съвсем ще заприличате на останалите малограмотни ченгета.

Що за смешник е това неграмотно същество във форума.А и да се представя като маг.Уважаеми МАГ,най-вероятно нямаш и степен магистър на жалкото си образование,като се съди по бедния речник,който използваш,а да не говорим за липсата на юридическо такова.А що се отнася до постановленията на малоумните ченгета,най-вероятно е чел такива само в качеството на уличено лице.Тази тема беше за конкурса господин комплексарю.Хайде да избиваме комплексите в друг сайт.Да запазим този форум чист.
Гост

Мнениеот Гост » 09 Яну 2006, 09:38

Възрастовото ограничение е 40г., имаш още време.
Гост

Мнениеот Гост » 11 Яну 2006, 03:12

Anonymous написа:Възрастовото ограничение е 40г., имаш още време.
Благодаря ти, Батка, много си печен, че ми отговори. А къде излизат обявленията за конкурсите за дознатели?
Гост

Мнениеот случаен » 11 Яну 2006, 10:05

[/quote]Благодаря ти, Батка, много си печен, че ми отговори. А къде излизат обявленията за конкурсите за дознатели?[/quote]

За съжаление, обявления не излизат. Трябва да попиташ в съответното РДВР дали ще има конкурси и да проверяваш по-честичко. Някои РДВР-та слагат съобщение на сайта си - вече всички имат сайтове :wink:
случаен

Мнениеот Гост » 12 Яну 2006, 00:46

Здравейте!Някой може ли да ми каже какво предстои след психотеста?
На колежката ,която питаше за Бургас дали се готови резултатите от юридическия изпит ,мога да кажа ,че те бяха готови още през декември.Става дума за изпитът ,който се проведе на 7-ми ноември.
Някой има ли информация колко време ще продължи проучването за достъп по ЗДКИ?Откъде сте толкова сигурни,че няма да бъдат назначавани жени?Незнам дали сте наясно,но след като бъдем назначени ще ни пращат на двумесечно обучение в София.Трябва да подписваме договор,че ще работим в системата поне 5 години.Ако някой напусне по-рано трябва да възстанови средствата похарчени по време на обучението.Някой знае ли каква е сумата?
Гост

Мнениеот Гост » 25 Яну 2006, 12:05

haide kajete kakvo sledva sled psiho
Гост

Мнениеот Гост » 25 Яну 2006, 12:06

Гост

Гост

Гост

Мнениеот Гост » 25 Яну 2006, 13:11

След като издържиш психото, чакаш да те извикат на разговор със съответните началници на РПУ или РДВР и след това си чакаш заповедта за назначение, ако евентуално са ти изпратили предложение за назначаване :roll:
Гост

Мнениеот aaa » 25 Яну 2006, 13:32

Знае ли някой каква е заплатата на дознателите?
aaa

Мнениеот с » 26 Яну 2006, 15:44

aaa написа:Знае ли някой каква е заплатата на дознателите?
не
с

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити