- Дата и час: 22 Ное 2024, 16:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
относно държавните изпити
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
относно държавните изпити
Колеги, сега ще се явявам на държавните изпити по право- май месец. Бихте ли ми разяснили как точно протичат, трудно ли е и дали ще ме хванат 6-те изпита и ли ще мина по старата програма? Предварително благодаря!
- rosica1
- Нов потребител
Какви 6 изпита?Те са три- публично-правен, гражданско-правен и наказателно-правен и са тежки наистина,трябва си доста учене.Пак зависи къде ги държиш.
- nikoy
- Потребител
да, знам че са 3, но нали сега с промените в наредбата за придибиване на висше образование право се добавят и писмени 3- изпита под формата на казуси и след като те се вемат с издържал се държат и сегашните 3- изпита. А тази наредба е влезнала в сила,ако не се лъжа август месец 2005г.
- rosica1
- Нов потребител
Не съм запознат с наредбата.Питай в деканата или някои преподавател. Запознах се вече. Изрично е казано,че писмените изпити важат за учебната 2006-2007г.
- nikoy
- Потребител
Не ми се вярва изпитите в ПУ-то или в Благевгр. университет да се взимат по-лесно отколкото в СУ. Има ли някои мнение по въпроса. Все пак конспектите са едни и същи.
- rosica1
- Нов потребител
V Blagoevgrad nikak ne e lesno.Naprotiv!Osobeno po Grajdanskopravnite ako se padnete v edna opedelena komisiq,kolkoto i da ste 4eli dvoikata ne vi marda, ako ne ste si platili.Vsi4ki koito u4at tam se dose6tat...Ina4e po drugite dva ako si znaete nqma problem,tam ne se zaqjdat.
- pepini
- Младши потребител
Аз се явих на редовната сесия,в точно тази определена комисия в Благоевград,без да съм си плащала и го взех с 5.Така че,ако си учил,няма проблеми.
- ellliii
- Младши потребител
Аз се явих на редовната сесия,в точно тази определена комисия в Благоевград,без да съм си плащала и го взех с 5.Така че,ако си учил,няма проблеми.
- ellliii
- Младши потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|