начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Naem mejdu bivshi sapruzi

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Naem mejdu bivshi sapruzi

Мнениеот zizi » 05 Мар 2004, 16:57

Sas sinat mi biahme ostaveni da jiveem v apartamenta na bivshia mi saprug daren mu predi braka ni. Toi se opita da ni sadi za naem, no sadiite reshiha, 4e ne mu dalja naem.
Az v posledstvie se omajih pak, no ot datata na braka mi do momenta v koito mu predadoh kliu4a s konstativen protokol pred Notarius- mihava 7 meseca (vse pak triabvashe da se prenesa i da iz4istia smetki, a i deloto pri koeto toi mi tarseshe naem ne beshe priklu4ilo). Predi da mu predam kliu4a toi mi prati Notarialna pokana za tova, v koiato mi kazva, 4e ako do 3 dni ne mu predam kliu4a shte mi zavede delo za naem poneje ve4e sam omajena, az oba4e mu go varnah v ramkite na tezi 3 dni i ve4e toi si vladee apartamenta oba4e pak me zaplashva, 4e nishto,4e sam mu varnala kliu4a za tezi 3 dni toi pak shte mi zavede delo za naem ot datata na vtoria mi brak.
Vaprosat mi e ima li toi osnovanie da mi zavede takova delo pri polojenie,4e az spazih uslovieto koeto toi mi postavi za da ne mi zavede delo za neam?
Predvaritelno blagodaria
zizi
Нов потребител

Re: Naem mejdu bivshi sapruzi

Мнениеот donna2 » 05 Мар 2004, 19:12

може да заведе дело , но аз си мисля че просто се заяжда сумата едва ли е кой знае каква че да занимава съда с това
donna2
Потребител

Мнениеот Alby2 » 05 Мар 2004, 23:18

Ami toi se glasi da iska po 200 leva na mesec, no neznam kolko sada shte otsadi sled kato az po li4na karta se vodia na drugo miasto oshte vednaga sled podpisvane na vtoria mi brak. Tova moje li da me spasi- adresa v li4nata karta?
Alby2

Мнениеот donna » 05 Мар 2004, 23:27

адреса си е адрес важно е къде сте живяли ,ако ви съди съдът ще назначи вещо лице и то ще определи какъв е месечният наем за жилището в което сте живели
взема се предвид в даденото населено място колко е наема за такова жилище аз не зная къде живеете в какъв град и т.н. ,колко долу горе е наема
donna
Старши потребител

Мнениеот Alby2 » 06 Мар 2004, 00:16

Mi toi ve4e vednaj se opita da me sadi , no sadat ne prisadi naem, ot tova ne sledva li, 4e sled vtoria mi brak toi moje da sadi za naem primerno samo vtoria mi saprug?
Stava vapros za Sofia, Liulin-1
Alby2

Мнениеот donna » 06 Мар 2004, 00:26

вие сте семейство към когото и да насочи иска си в тоя случай няма значение
само дето и синът му е живял там е за ползването на жилището от детето той няма да получи нищо , не зная как вървят наемите в София и по -конкретно в Люлин . Дори и да тръгне да ви съди то това няма да приключи за един ден ,после следва и изпълнително производтво и там докато се проточи особенно при един запор върху заплата където си има граница при каква заплата колко лева да се спират бая време ще мине , ще има да ги получава тия пари с години малко по малко и може и нищо да не разбере от тях
donna
Старши потребител

Назад към Семейни казуси