- Дата и час: 22 Ное 2024, 15:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
изпит за придобиване на правоспособност
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
изпит за придобиване на правоспособност
колеги ,предстои ми изпит пред министерството за придобиване на юридическа правоспособностлможете ли да ми кажете как протича изпита ,колко въпроси се теглят ли.А по отношение на наказателния процес -в конспекта въпросите са върху стария,а в момента действа новия .
- a_angelova
- Нов потребител
изпит за придобиване на провоспосбност
Колежке, не се притеснявай от този изпит, влиза се със законите и можеш да си четеш направо на изпита Не знам някой да е скъсан.Вече не си спомням колко въпроси имаше, но дори тези които те изпитват ти помагат.Чети новия НПК, най-вероятно не е променен конспекта.Желая ти успех!
- zheleva
- Потребител
изпитът е пълна пародия! не знам сега вече, след като въведоха 6-месечния стаж, дали няма да се променят нещата, но не вярвам! като цяло юридическото образование(във всички университети в България), плагането на семестриални и държавни изпити е на изключително ниско ниво- което впоследствие се отразява и в работата, разбира се. Не знам една европейска страна с такова ниско ниво в правото. Във Франзия например и Германия накрая отсяването педи да получиш диплома е жестоко, но справедливо и оцеляват най-добрите! Така и трябва,а в момента у нас е обратното-богат и тъп.
- yanitta
- Нов потребител
Това са общи приказки. Всички знаем, че който има желание и се интересува от специалността си, може да постигне много.
- deni_sh
- Нов потребител
Syvetyt mi e da se orientira6 dobre v normativnite aktove - na izpota moje da se polzvat!Teglqt se 2 vyprosa i kato cqlo minava byrzo i bez problemi.Iznervq6to e 4akaneto!Uspeh
- dori_yankova
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|