начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

изпит за придобиване на правоспособност

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

изпит за придобиване на правоспособност

Мнениеот a_angelova » 06 Окт 2006, 11:49

колеги ,предстои ми изпит пред министерството за придобиване на юридическа правоспособностлможете ли да ми кажете как протича изпита ,колко въпроси се теглят ли.А по отношение на наказателния процес -в конспекта въпросите са върху стария,а в момента действа новия .
a_angelova
Нов потребител

изпит за придобиване на провоспосбност

Мнениеот zheleva » 06 Окт 2006, 12:25

Колежке, не се притеснявай от този изпит, влиза се със законите и можеш да си четеш направо на изпита :lol: Не знам някой да е скъсан.Вече не си спомням колко въпроси имаше, но дори тези които те изпитват ти помагат.Чети новия НПК, най-вероятно не е променен конспекта.Желая ти успех!
zheleva
Потребител

Мнениеот yanitta » 09 Окт 2006, 15:31

изпитът е пълна пародия! не знам сега вече, след като въведоха 6-месечния стаж, дали няма да се променят нещата, но не вярвам! като цяло юридическото образование(във всички университети в България), плагането на семестриални и държавни изпити е на изключително ниско ниво- което впоследствие се отразява и в работата, разбира се. Не знам една европейска страна с такова ниско ниво в правото. Във Франзия например и Германия накрая отсяването педи да получиш диплома е жестоко, но справедливо и оцеляват най-добрите! Така и трябва,а в момента у нас е обратното-богат и тъп.
yanitta
Нов потребител

Мнениеот deni_sh » 30 Окт 2006, 13:53

Това са общи приказки. Всички знаем, че който има желание и се интересува от специалността си, може да постигне много.
deni_sh
Нов потребител

Мнениеот dori_yankova » 30 Окт 2006, 14:09

Syvetyt mi e da se orientira6 dobre v normativnite aktove - na izpota moje da se polzvat!Teglqt se 2 vyprosa i kato cqlo minava byrzo i bez problemi.Iznervq6to e 4akaneto!Uspeh :D
dori_yankova
Нов потребител

Назад към Конкурси, изпити