начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Декларации по чл.12 и чл.126, ал.1 от ЗСВ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Декларации по чл.12 и чл.126, ал.1 от ЗСВ

Мнениеот bestdog » 26 Сеп 2006, 08:40

Някой може ли да ми каже къде да намеря образци от декларациите по чл.12 и чл.126, ал.1 от ЗСВ. Предварително благодаря.
bestdog
Младши потребител

Мнениеот gtni » 26 Сеп 2006, 09:28

Няма такива правиш си си съгласно тексста на закона.
gtni
Нов потребител

Мнениеот pepini » 26 Сеп 2006, 09:28

Д Е К Л А Р А Ц И Я

по чл. 12 от Закона за съдебната власт

Долуподписаният/ата ..................................., ЕГН – .........................., живущ/а .............................................................................. ............................................., л.к. № .........................., издадена на ....................... г. от МВР – ................................

Д Е К Л А Р И Р А М, Ч Е:

- не членувам в политически партии или организации, движения или коалиции с политически цели и не извършвам политическа дейност.

Известна ми е наказателната отговорност, която нося за деклариране на неверни данни по чл. 313 от Наказателния кодекс.

Декларатор:
Гр. ...................

Д Е К Л А Р А Ц И Я

по чл. 126 от Закона за съдебната власт

Долуподписаният/ата ..................................., ЕГН – .........................., живущ/а .............................................................................. ............................................., л.к. № .........................., издадена на ....................... г. от МВР – ................................

- притежавам само българско гражданство;
- завършил/а съм висше юридическо образование;
- преминал/а съм изискуемия стаж и съм придобила юридическа правоспособност;
- не съм осъждан/а на лишаване от свобода за умишлено престъпление от общ характер;
- притежавам необходимите нравствени и професионални качества.

Известна ми е наказателната отговорност, която нося за деклариране на неверни данни по чл. 313 от Наказателния кодекс.

Декларатор:

Гр. ................
pepini
Младши потребител

Мнениеот gtni » 26 Сеп 2006, 09:28

Няма такива правиш си ги съгласно тексста на закона.
gtni
Нов потребител

Мнениеот a_ni » 26 Сеп 2006, 09:45

Има образци, разбира се! Потърси в сайта на ВСС.
a_ni
Потребител

Мнениеот a_ni » 26 Сеп 2006, 09:48

Д Е К Л А Р А Ц И Я

по чл. 12 от Закона за съдебната власт

- не членувам в политически партии или организации, движения или коалиции с политически цели и не извършвам политическа дейност.

…………………… Декларатор:

Гр. ................... ...............................

Д Е К Л А Р А Ц И Я

по чл. 132 от Закона за съдебната власт

- не съм народен представител, министър, заместник-министър, кмет или общински съветник;
- не упражнявам адвокатска професия и не извършвам адвокатска дейност;
- за срока на назначаването ми за магистрат няма да заемам изборна или назначаема длъжност в държавни, общински или стопански органи;
- не упражнявам търговска дейност като едноличен търговец, неограничено отговорен съдружник в търговски дружества, не съм управител и не участвам в надзорни, управителни или дирекционни съвети, контролни органи на търговски дружества и кооперации или юридически лица с нестопанска цел, които осъществяват стопанска дейност.

…………………… Декларатор:

Гр. ................... ...............................

Д Е К Л А Р А Ц И Я

по чл. 126 от Закона за съдебната власт

- притежавам само българско гражданство;
- завършил/а съм висше юридическо образование;
- преминал/а съм изискуемия стаж и съм придобила юридическа правоспособност;
- не съм осъждан/а на лишаване от свобода за умишлено престъпление от общ характер;
- притежавам необходимите нравствени и професионални качества.

…………………… Декларатор:

Гр. ................ ................................
a_ni
Потребител

Мнениеот a_ni » 26 Сеп 2006, 09:50

Направо ти ги копирах , за да те улесня. УСПЕХ!
a_ni
Потребител

Мнениеот bestdog » 26 Сеп 2006, 10:10

Благодаря много a_ni!
bestdog
Младши потребител

Мнениеот elin » 09 Ное 2006, 21:48

BLAGODARQ MNOGO ZA DEKLARACIITE.
USPEH NA VSICHKI!!!
elin
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити