начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

източване на ДДС

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

източване на ДДС

Мнениеот iva_kari » 28 Ное 2006, 16:07

Моля ако някой може да ми каже по кой точно състав се квалифицира източването на ДДС, като става въпрос за човек който е регистриран по ЗДДС, акотова е от значение?
iva_kari
Младши потребител

Мнениеот donnamob » 28 Ное 2006, 16:28

Иве-кари, прави ми впечатление, че все търсиш наготово отговорите на другите. Няма лошо, но само след като и ти опиташ да мислиш. Кандидат за младши си /вижда се от другите теми/ все пак. Хайде, покажи, че бъркам с извода си. А не както друг път, когато другите ти поднесат отговорите, ти да кажеш: "Благодаря, и аз така мислех!" И да не ми се разсърдиш :wink:
donnamob
Младши потребител

Мнениеот iva_kari » 28 Ное 2006, 16:34

Не се сърдя!Просто в конкретния случай наистина нямам никакъв отговор, а въпросът ми изобщо не е във връзка с изпита за младши.
iva_kari
Младши потребител

Мнениеот iva_kari » 28 Ное 2006, 16:41

А що се отнася до това,че не съм излагала моите отговори при задаването на въпроси - това е само защото не ми се е пишело,а не защото както сега не разполагам с отговор изобщо, но щом държите на това вече ще го правя :)
iva_kari
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити