начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Изпити за младши адвокати

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот miglenka » 28 Ное 2006, 17:10

gosho72 написа:
malanoche написа:roberto_v@abv.bg без да нахалствам ще съм благодарен ако ми ги изпратите и на мен

Готово - изпратени са

Kolega, mnogo Vi molia, moje li i na men, poneje sam poslednia registriran potrebitel:))) iuliabolboaca74@hotmail.com!
Pozdrav i blagodarnosti!
miglenka
Младши потребител

Мнениеот mi6le » 28 Ное 2006, 18:10

rosi_i написа:Колеги, някой има ли информация или личен опит от какво естество е и с какво предназначение е т.нар. събеседване след успешното полагане на изпитите за младши адвокати? От съответната колеги обясниха, че след като се снабдя с всички документи и си взема удостоверението, издадено от ВАС, ще ми назначат дата за събеседване. Процедурата очевидно е извън нормативната уредба /поне аз не намерих нищо по въпроса/, но все пак какво представлява и с какви последици е?
Благодаря предварително за всеки отговор!

Личен опит нямам, но ми казаха, че събеседването предствлява нещо от рода на "И, колега,сега Вие с какво мислите да се занимавате? В коя област на правото ще практикувате?" И ей такива... Това поне ми сподели колега, който са го "събеседвали" миналия месец. Не знам дали съм от полза :)
mi6le
Нов потребител

Мнениеот rosi_i » 28 Ное 2006, 19:01

Благодаря! И аз си го представях долу-горе по същия начин, защото иначе не му виждам смисъла. Не че и в този вид го има :D
rosi_i
Потребител

hi

Мнениеот toli » 28 Ное 2006, 19:14

ako moje pratete mi na men kazusite v maila: anatoli_84@abv.bg
toli
Нов потребител

Re: Ako ne e kusno

Мнениеот ili033 » 28 Ное 2006, 20:02

CMS.RRH написа:Goshe72,a 6te mi pratish li tova,deto go prashtah na vsi4ki,blagodarq predvaritelno! mail-a mi e joanna.nakova@cms-rrh.com

Hte moje li kolega da mi izpratite kazusite i na men-e-mail-a mi iliana033@abv.bg ,mnogo vi blagodaria predvaritelno i uspeh
ili033
Нов потребител

Мнениеот gosho72 » 28 Ное 2006, 21:18

Събеседване - няма такива филми !Става въпрос за полагането на клетвата за мл.адвокат.
Два-три дни преди месечния адвокатски съвет на колегията, пред когото ще полагате клетвата се обърнете към канцеларията на колегията за да се информирате относно допълнително необходимите документи и формалности,които следва да уредите.
След това явявате се на адвокатския съвет,прочитате клетвата и се подписвате в клетвения лист.Е,редното е и да почерпите членовете на адвокатския съвет.Евентуално там можете да си размените по някоя приказка за Вашите планове и перспективи,но чак пък събеседване !Поне при мен при полагане на клетва в ШАК нямаше такова нещо.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата поздравявай!Защото когато се връщаш ще срещнеш същите хора !
gosho72
Потребител

Мнениеот miglenka » 29 Ное 2006, 01:34

gosho72 написа:Събеседване - няма такива филми !Става въпрос за полагането на клетвата за мл.адвокат.
Два-три дни преди месечния адвокатски съвет на колегията, пред когото ще полагате клетвата се обърнете към канцеларията на колегията за да се информирате относно допълнително необходимите документи и формалности,които следва да уредите.
След това явявате се на адвокатския съвет,прочитате клетвата и се подписвате в клетвения лист.Е,редното е и да почерпите членовете на адвокатския съвет.Евентуално там можете да си размените по някоя приказка за Вашите планове и перспективи,но чак пък събеседване !Поне при мен при полагане на клетва в ШАК нямаше такова нещо.

E, haide de, Goshe, kolko vreme shte ni ostavish da ti se molime za tiia kazusi... :roll:
miglenka
Младши потребител

Мнениеот gosho72 » 29 Ное 2006, 08:27

Търсещите от втора страница могат да проверят в електронните си пощи какво е изпратено.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата поздравявай!Защото когато се връщаш ще срещнеш същите хора !
gosho72
Потребител

Мнениеот drept » 29 Ное 2006, 09:41

gosho72 написа:Търсещите от втора страница могат да проверят в електронните си пощи какво е изпратено.
drept
Младши потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити