- Дата и час: 23 Ное 2024, 14:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за административни съдии
|
|
Stainbek, това е доста злобничко по отношение колегите.
Тези от тях, които познавам са професионалисти, някои са с много стаж като съдии, а други като адвокати. Заслужават признание.
А нали знаеш: "На калпавия космонавт - планетите му пречели....."
Така, че търси проблема в себе си, а не в другите.
Тези от тях, които познавам са професионалисти, някои са с много стаж като съдии, а други като адвокати. Заслужават признание.
А нали знаеш: "На калпавия космонавт - планетите му пречели....."
Така, че търси проблема в себе си, а не в другите.
- ronald
- Нов потребител
здравейте колеги, след като текат поздравления се обръщам с въпрос дали на някого от ВСС са му казали, че е минал, защото сега им звънях и ми казаха да чакам официалните протоколи и дали на някой въобще са му казали дали е минал или не?
- denni_law
- Младши потребител
изпит за административни съдии
Честито на всички които са назначени!Искрено ви се радвам! На мен ми престои явяване на подобен конкурс и знам какво е...Напрежението е огромно,за това победата е сладка! А на тези които не са успяли...просто продължавайте напред и опитайте пак! Следвайте мечтите си!
- dil_d
- Младши потребител
denni_law, на мен ми казаха, че им е забранено да дават справки защото гласуването още не е приключило и че ще публикуват резултатите до края на седмицата.
- edit
- Потребител
То е ясно, че протоколите ще излезват до края на седмицата, но напрежението и неизвестността са побъркващи
- denni_law
- Младши потребител
denni_law, не съм съмсем в началото и също се побърквам- едни догадки и това е. От снощи съм ту в едната крайтост, ту в другата. по тези бройки ,които са посочени в статиите се чудя дали изобщо съм гласувана, защото като номер по класирането съм там някъде .
- edit
- Потребител
и аз си задавам този въпрос още повече, че съм в първи сто и никъде по вестниците няма, че градът, който съм писала като първо желание, е запълнен.
- denni_law
- Младши потребител
и аз все си повтарям това, но докато не видя няма и да повярвам, а и ми е интересно как са се развили нещата, защото по някакви мой сметки, тези 10 отпаднали трябва да са след Марио Димитров, ако се върва на пресата, т.е. че са посочили София
- denni_law
- Младши потребител
denni_law написа:и аз все си повтарям това, но докато не видя няма и да повярвам, а и ми е интересно как са се развили нещата, защото по някакви мой сметки, тези 10 отпаднали трябва да са след Марио Димитров, ако се върва на пресата, т.е. че са посочили София
Здравейте, колеги.Честито на всички,които спечелиха и се класираха.Аз искам само да попитам защо в балообразуването са включили оценките от следването и държавните изпити.Нали според ЗСВ И наредбата в балообразуването се включват оценката от писмения и устния конкурсен изпит.Защо тогава в списъците са посочени и включени оценките от следв. и д.изпити?
- zzzzz
- Потребител
Успехът от университета е посочен, защото при равен бал има значение. А не че участва в образуването на бала.
Честито и от мен на всички назначени вчера и днес!
Честито и от мен на всички назначени вчера и днес!
- neregistrirana
- Потребител
Z, оценките от дипломата влизат в действие при равен бал от оценките от изпитите.Това пише в наредбата.Има доста кандидати,които са с равен бал и тогава влиза в действие дипломата,която решава изхода.
Аз лично съм в отвратително нервно напрежение от очакване.Информациите не са достатъчни, за да ми дадат яснота .Така че съм в очакване до последния момент на излизане на официалната информация и дано това стане днес,тъй като са включили продължението в дневния ред на редовното заседание-т.е.няма да се чака 14 часа за извънредното заседание.Останали са само 80 човека за назначение.Пожелавам ви успех!
Аз лично съм в отвратително нервно напрежение от очакване.Информациите не са достатъчни, за да ми дадат яснота .Така че съм в очакване до последния момент на излизане на официалната информация и дано това стане днес,тъй като са включили продължението в дневния ред на редовното заседание-т.е.няма да се чака 14 часа за извънредното заседание.Останали са само 80 човека за назначение.Пожелавам ви успех!
- kasidi
- Потребител
denni_law написа:и аз си задавам този въпрос още повече, че съм в първи сто и никъде по вестниците няма, че градът, който съм писала като първо желание, е запълнен.
От сърце ти желая успех !
Радвам ти се и с много добро чувство ти чета мненията и съветите тук и в другите форуми - винаги са "на място" .
Не те познавам, но по това, което виждам тук - такива съдии да имаме...
Вярвам, че ще си там, където си посочил/а
Както викат тинейджърите : "фенка съм ти"
- krem_karamel
- Потребител
Как да ви кажа колко малко съм изненадан от мненията на съдии, които се изказват в този форум. Някои от тях се смятат за незаменими и тяхното надменно държане потвърждава моята теза, че само чрез конкурси ще се промени не само представата на хората за съда, но и самия съд. Питам тези "съдии" "Как сте влезли вие в системата?"- "Без конкурс!" е единственият верен отговор и вие сте станали добри, така ли. Жалка заблуда. Спирам до тук, че започвам да се ядосвам на тъпизмите на измислени представители на Темида. На съда таквизи не му трябват. Спечелете конкурс и тогава говорете против конкурсното начало! И сега имаше хора с връзки, но 90% от класираните са хора, които са разчитали на своите сили и късмет. Е, че се промъкват и късметлии, така е. Но по-добре така, отколкото да се вклиняват само бездарни връзкари.
- oho_boho
- Потребител
oho_boho, поздравления за смелото ти изказване!!!! Абсолютно съм съгласна с теб! За 6-те ми години практика като адвокат, ми беше омръзнало да ме мислят за юрист втора ръка...нагледах се и на "мъдри" магистрати, постановяващи безумни актове...радвам се за провеждането на този конкурс..Бях изключително скептична за неговата обективност, но мисля, че всичко премина "като по учебник" за безпристрастност...прав си, че може да има и късметлии, може би и връзкари и въпреки, че съм убедена, че конкурса не е обективна оценка за знанията и уменията на кандидатите, съм щастлива, че го имаше! Нека действащите магистрати си сверят часовниците, нека се поставят за момент и на наше място...не е лесно нали??? едно е да критикуваш "външните", но друго е да се явиш наравно с тях в това изключително трудно състезание ..
ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ВСИЧКИ КОИТО УСПЯХА!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ВСИЧКИ КОИТО УСПЯХА!
- maimundere
- Потребител
Да, така е и аз мога твръдо да го потвръдя, тъй като съм упражнявал различни юридически професии - до сега са три
- oho_boho
- Потребител
Оho_boho и maimundere подкрепям мненията ви изцяло!
Браво и честито на назначените колеги! Надявам се да надмогнат присъщата за нас юристите "скромност" и да се похвалят изрично тук! Преди да изоставят форума да споделят успеха си с нас!
Браво и честито на назначените колеги! Надявам се да надмогнат присъщата за нас юристите "скромност" и да се похвалят изрично тук! Преди да изоставят форума да споделят успеха си с нас!
- ednaotvsicki
- Потребител
Ednaotvsichki,maimundere,oho-boho,радвам се да ви "виждам" във форума.Три месеца споделяхме виждания и емоции.Но защо еднаотвсички и маймундере ми изглеждат като едва ли не са приключили участието си.Аз още нищо не знам.Предполагам ,че вече са приключили и с останалите 80.Който знае да даде инфо.
- kasidi
- Потребител
|
|