Тъй като май основните теми напоследък са все за конкурси - за младши съдии, за прокурори, за съдии по вписвания, и аз да попитам: някой чувал ли е/чел ли е дали ще има конкурс за длъжностни лица по регистрацията по Закона за търговския регистър /в сила от 01.07.2007г.?
Длъжностно лице по регистрацията
Чл. 20. (1) За длъжностно лице по регистрацията се назначава лице, което има завършено висше юридическо образование, придобита юридическа правоспособност и юридически стаж не по-малко от 3 години.
(2) Длъжностното лице по регистрацията е държавен служител.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Длъжностно лице по регистрацията по новия ЗТР
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
конкурс
Все още няма обявени конкурси за тези длъжности и аз ги чакам, при положение че Търговския регистър ще заработи 01.06.2007 трябва да се обявят вече конкурси.
- svetlomira
- Младши потребител
Re: Длъжностно лице по регистрацията по новия ЗТР
Raffaello написа:Тъй като май основните теми напоследък са все за конкурси - за младши съдии, за прокурори, за съдии по вписвания, и аз да попитам: някой чувал ли е/чел ли е дали ще има конкурс за длъжностни лица по регистрацията по Закона за търговския регистър /в сила от 01.07.2007г.?
Длъжностно лице по регистрацията
Чл. 20. (1) За длъжностно лице по регистрацията се назначава лице, което има завършено висше юридическо образование, придобита юридическа правоспособност и юридически стаж не по-малко от 3 години.
(2) Длъжностното лице по регистрацията е държавен служител.
какво си въобразяват тия дето са писали закона, че някой с 3 год. юридически стаж ще се хване да работи тази работа ли?
много се лъжат.
тук трябваше да се допуснат и хора без юридически стаж!
- mypoints
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|