- Дата и час: 23 Ное 2024, 07:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за младши магистрати Vol.1
|
|
Знаете ли, не знам дали изобщо си заслужава цялото това напрежение. Аз бях на устния на първата дата и мога да ви кажа, че ми задаваха въпроси по противоречива съдебна практика и каквото и да отговориш, винаги комисията може да приеме обратното. Честно да ви кажа не е приятно да усетиш как влизаш в капана. Даже видях как същата несъгласна с мене съдийка ми писа 4.50!
- helene
- Потребител
ЧЕСТТА ИМ Е МЪРТВА .... ОТДАВНА
НО КОЙ Е ЕНЧО, МИШКИТЕ НЕ ЗНАЯТ.
КОМИСИЯТА ОБАЧЕ ЗНАЕ!
ЕНЧО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗПИТАН, НО ГО НЯМА, А СА ОСТАНАЛИ САМО 3-4 КАНДИДАТА.
ТОГАВА ИМА РЕШЕНИЕ1
ЕДИНИЯТ ОТ ЧЕЛОНВЕТЕ НА КОМИСИЯТА СЕ ОБАЖДА НА ЕНЧО, ЕНЧО, ЕНЧО /това не е ехо/ и ГО ПОКАНВА "ЕНЧО, ХАЙДЕ ТРЯБВА ДА ДОЙДЕШ, КЪДЕ СИ!
ЕНЧО ПРИСТИГА УСМИХНАТ, ТЕГЛИ ВЪПРОСИ И СЯДА ДА ПИШЕ.........
Вж
РЕЗУЛТАТИ
от проведения на 15 декември 2006 г.
ПИСМЕН ИЗПИТ в конкурса за МЛАДШИ СЪДИИ
(към вх.№ 1 - 300, вх.№ 301 - 624)
Вх.№ Име І оц. ІІ оц. Арб. Крайна
оц-ка Доп.до
устен
изпит
1 Таня Генчева Спасова 4,50 4,50 4,50 ДА
2 Иван Райков Маджаров 3,00 4,00 3,50 НЕ
3 Мирена Яворова Иванова 4,50 5,00 4,75 ДА
4 Дойчо Илиев Тарев 5,00 5,00 5,00 ДА
5 Румен Атанасов Стойнов 3,00 3,00 3,00 НЕ
6 Богдана Стефанова Тончева 5,00 4,50 4,75 ДА
7 Стоян Ичов Моневски 0,00 НЕ
8 Гергана Иванова Кратункова 0,00 НЕ
9 Вяра Иванова Евтимова 5,00 5,00 5,00 ДА
10 Силвия Владимирова Петрова 5,50 5,50 5,50 ДА
11 Симеон Янков Алексиев 4,50 5,00 4,75 ДА
12 Енчо Енчев Симеонов 5,00 6,00 5,50 ДА
"Да," - чух да казва едната мишка на другата "ЧЕСТТА ИМ НАИСТИНА Е МЪРТВА .... ОТДАВНА!"
още повече се учудих как главният герой в тази приказка дори по спомен на мишката не ев списъка за изпитващи на дата 01.02.2007г.
Ех колеги има още една много интересна случка, но нея след малко!
P.S. за тези, които са между малкото запазили себе си сред целият потоп от злоба, завист и безсърдечие: НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ, ЗАЩОТО ЗЛОТО МОЖЕ ДА Е ЗАРАЗНО, НО ТО СЕ ЛЕКУВА!
С ДОБРО!!!!!!!!!!
КОМИСИЯТА ОБАЧЕ ЗНАЕ!
ТОГАВА ИМА РЕШЕНИЕ1
ЕДИНИЯТ ОТ ЧЕЛОНВЕТЕ НА КОМИСИЯТА СЕ ОБАЖДА НА ЕНЧО, ЕНЧО, ЕНЧО /това не е ехо/ и ГО ПОКАНВА "ЕНЧО, ХАЙДЕ ТРЯБВА ДА ДОЙДЕШ, КЪДЕ СИ!
Вж
РЕЗУЛТАТИ
оц-ка Доп.до
устен
изпит
"Да," - чух да казва едната мишка на другата "ЧЕСТТА ИМ НАИСТИНА Е МЪРТВА .... ОТДАВНА!"
още повече се учудих как главният герой в тази приказка дори по спомен на мишката не ев списъка за изпитващи на дата 01.02.2007г.
P.S. за тези, които са между малкото запазили себе си сред целият потоп от злоба, завист и безсърдечие: НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ, ЗАЩОТО ЗЛОТО МОЖЕ ДА Е ЗАРАЗНО, НО ТО СЕ ЛЕКУВА!
С ДОБРО!!!!!!!!!!
- Sram_me_e
- Нов потребител
HANDS FREE
ТОВА ПЪК Е СЛУЧКА ЗА ДЕВОЙКА, явила са на устен изпит за магистрати в същата "палава" комисия на Сътаниеваааа.
Първи закон на подлия:
Едно HANDS FREE
+една SIMрта
+един GSM телефон
+добър четец и глуха комисия
-------------------------------------
Прави успешно взет устен изпит с висока оценка и евентуално назначение! Честито на нехванатите!
А НА ХВАНАТИТЕ, няма страшно ще успеете другият път, НО ТОГАВА ИГРАЙТЕ НА СИГУРНО КАТО
ЕНЧО
Хайде това е от мен Разказвачът
Първи закон на подлия:
Едно HANDS FREE
+една SIMрта
+един GSM телефон
Прави успешно взет устен изпит с висока оценка и евентуално назначение! Честито на нехванатите!
А НА ХВАНАТИТЕ, няма страшно ще успеете другият път, НО ТОГАВА ИГРАЙТЕ НА СИГУРНО КАТО
ЕНЧО
Хайде това е от мен Разказвачът
- Sram_me_e
- Нов потребител
ЧЕСТТА ИМ Е МЪРТВА .... ОТДАВНА
МИЛИ КОЛЕГИ,
СЕГА ЩЕ ВИ РАЗКАЖА ЕДНА СЛУЧКА, КОЯТО СЛУЧАЙНО ЧУХ ОТ ДВЕ МИШКИ В СГРАДАТА ДА СИ ГОВОРЯТ.
НА 1.02.2007Г. СЕ СЪСТОИ УСТЕН ИЗПИТ ЗА МЛАДШИ СЪДИИ.
ДАЛИ СЪЩЕСТВУВА И МАЛКО ЧЕСТ ВЪВ ХОРАТА НЕ ЗНАМ, НО ЕДНАТА МИШКА КАЗА " ПРЕДПОЧИТАМ ДУПКАТА, В КОЯТО ЖИВЕЯ ЦЯЛ МИШИ ЖИВОТ ОТКОЛКОТО МИЗЕРНОТО И ЛИШЕНО ОТ ВСЯКАКЪВ МОРАЛЕН СМИСЪЛ СЪЩЕСТВУВАНЕ НА тях!"
КОИ ТЯХ, ВИЕ САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ!
ИЗПИТЪТ ЗАПОЧВА СЪВСЕМ НОРМАЛНО - 2 КОМИСИИ, НА СТАНЕВА И БЕЛЕНСКИ
КОЛЕГИ, НЯКОИ ОТ КОИТО СЪВСЕМ НЕВИННИ, ВЛИЗАТ, ТЕГЛЯТ ВЪПРОСИ, ПИШАТ И ГОВОРЯТ. НЯКОИ СЕ ЧУСТВАТ ПОРЯЗАНИ, ДРУГИ ПОДКРЕПЯНИ ОТ КОМИСИИТЕ, НОРМАЛНО ЗА ПОВЕЧЕТО ИЗПИТИ.
НО В КОМИСИЯТА НА СТАНЕВА КЪМ КРАЯ НА ИЗПИТА СА ВЕЧЕ ИЗНЕРВЕНИ, МОЖЕ БИ НА ТЕЗИ ХОРА НЕ ИМ ПЛАЩАТ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ! ДА, СИГУРНО! ЗАТОВА ИМ СЕ ТРЪГВА НА ХОРАТА, ВЕЧЕ!
НО СТОЯТ, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ ЕНЧО
ЕНЧО ЕНЧО ЕНЧО! РАЗБИРА СЕ,
- Sram_me_e
- Нов потребител
СРАМ МЕ Е
НО КОЙ Е ЕНЧО, МИШКИТЕ НЕ ЗНАЯТ.
КОМИСИЯТА ОБАЧЕ ЗНАЕ!
ТОГАВА ИМА РЕШЕНИЕ1
Вж
РЕЗУЛТАТИ
оц-ка Доп.до
устен
изпит
С ДОБРО!!!!!!!!!!
КОМИСИЯТА ОБАЧЕ ЗНАЕ!
ТОГАВА ИМА РЕШЕНИЕ1
Вж
РЕЗУЛТАТИ
оц-ка Доп.до
устен
изпит
С ДОБРО!!!!!!!!!!
- Sram_me_e
- Нов потребител
Може ли и другата "интересна" история??? Настръхнах, докато чета. Поне ще имаме възможност да съпоставяме с това, което все още не е публикувано. И все пак, откъде мишките са разбрали всичкото това?!
- sunshine_75
- Потребител
Добро Утро колеги!
Май след написаното горе не може да се каже,че е добро утрото, но се надявам в цялата тая история да се появи и котката та да ни избави от мишето нашествие
"Не ме гледай умно Българино" - /Ж.Г/ - а си купи всичко от което имаш нужда, но ако можеш
Срам,Срам -срам за Българската ДЕМОКРАЦИЯ
Май след написаното горе не може да се каже,че е добро утрото, но се надявам в цялата тая история да се появи и котката та да ни избави от мишето нашествие
"Не ме гледай умно Българино" - /Ж.Г/ - а си купи всичко от което имаш нужда, но ако можеш
Срам,Срам -срам за Българската ДЕМОКРАЦИЯ
"PANTA REI"
- viktor79
- Потребител
Втората случка
Един регистрирал се, тук във форума, мисля че Niki, не знам със сигурност, го караха да сочи имена за Ямбол.
Аз за Ямбол не чух мишките да си говорят нищо знам само това, което съм написал....
Но това е истината, защо им е на мишките да лъжат, те не гонят шестица.
[color=yellow]Сега отговарям на sunshine_75[/color]
Ето втората приказка:
ДЕВОЙКА, се явила на устен изпит за магистрати в същата "палава" комисия на Сътаниеваааа.
И приложила Първия закон на подлия човек, т.е. на Девойката.
Първи закон на подлия човек:
Едно HANDS FREE
+една SIMрта
+един GSM телефон
Е, не успяла, защото я заловили.
Като казвам заловили, нямам предвид Комисията. Тя дори няма интирис от това, пък какаво е взела в случая - нищо!
Но с този си закон, Девойката дори не ще успее да се нареди на една летва с "ПРАЗНИТЕ" от палавата комисийка и техните такива. Ето един пък от техните, но подчертавам ТОЙ Е УСПЕШЕН! / не за душата, ако са я имали някога/:
ЛАПАЙ КИНТИ ДО БЕЗКРАЙ!!!!
Каква е поуката от тази приказка?
НА ХВАНАТИТЕ, няма страшно ще успеете другият път, НО ТОГАВА ИГРАЙТЕ НА СИГУРНО КАТО
ЕНЧО
Хайде това е от мен, Разказвачът!
BYE PEOPLE
Аз за Ямбол не чух мишките да си говорят нищо знам само това, което съм написал....
Но това е истината, защо им е на мишките да лъжат, те не гонят шестица.
[color=yellow]Сега отговарям на sunshine_75[/color]
Ето втората приказка:
ДЕВОЙКА, се явила на устен изпит за магистрати в същата "палава" комисия на Сътаниеваааа.
И приложила Първия закон на подлия човек, т.е. на Девойката.
Първи закон на подлия човек:
Едно HANDS FREE
+една SIMрта
+един GSM телефон
Е, не успяла, защото я заловили.
Като казвам заловили, нямам предвид Комисията. Тя дори няма интирис от това, пък какаво е взела в случая - нищо!
Но с този си закон, Девойката дори не ще успее да се нареди на една летва с "ПРАЗНИТЕ" от палавата комисийка и техните такива. Ето един пък от техните, но подчертавам ТОЙ Е УСПЕШЕН! / не за душата, ако са я имали някога/:
ЛАПАЙ КИНТИ ДО БЕЗКРАЙ!!!!
Каква е поуката от тази приказка?
НА ХВАНАТИТЕ, няма страшно ще успеете другият път, НО ТОГАВА ИГРАЙТЕ НА СИГУРНО КАТО
ЕНЧО
Хайде това е от мен, Разказвачът!
BYE PEOPLE
- Sram_me_e
- Нов потребител
Отговор на nikoi
Нямам повече истории, но не стигат ли тези, а?
Знам, че грозните истории допадат на всички. Сред българите съществува една необяснима пристрастеност към това да знаят че навсякъде, на всички се случват лоши неща.
А добрите истории - те не представляват интерес, пък и те почти се изчерпаха.....
Лошото е, че НЯМАМ ДОБРА ИСТОРИЯ, ПОНЕ ЗАСЕГА. Надявам се, че някой ден ще имам.
Тогава първо на Вас ще я разкажа.
Разказвачът
Знам, че грозните истории допадат на всички. Сред българите съществува една необяснима пристрастеност към това да знаят че навсякъде, на всички се случват лоши неща.
А добрите истории - те не представляват интерес, пък и те почти се изчерпаха.....
Лошото е, че НЯМАМ ДОБРА ИСТОРИЯ, ПОНЕ ЗАСЕГА. Надявам се, че някой ден ще имам.
Тогава първо на Вас ще я разкажа.
Разказвачът
- Sram_me_e
- Нов потребител
Да бе прав си естествено,въпроса ми беше по-скоро ироничен и изпълнен с много съжаление за случващото се.
- nikoy
- Потребител
Отговор на nikoi
Разбирам те и ти си прав/а. И аз съжалявам, че така се случва.
Дано всички успяват по-честно.
Дано всички успяват по-честно.
- Sram_me_e
- Нов потребител
потресена съм от прочетенотор знаех, че конкурсите са нагласени, но винаги съм си мислела, че не става толкова явно.Беленски ми е преподавал и доколкото го познавам не мога да повярвам, че е подкупен и би взел пари, за да уреди някого, струва ми се странно, че е имало само две комисии и точно Ани Станева и Беленски?как пък са ги избрали точно тях?много ми е мъчно за тези, които наистина са вярвали...
- kreia
- Младши потребител
Ееее, ами ако разказвачът е примерно невинна девойка, на която Енчо е набил грозно шута и тя сега се опитва по някакъв начин да си го върне? Не ви ли идва и тоя вариант...
Иначе, като гледам списъка, Енчо е трябвало да се яви на устен изпит на 29.01, а не на 01.02. Но, разбира се, кога кой се е явил и кой какво е говорил никога няма да стане ясно, защото протоколите от тия изпити са една от тайните на Вселената, които завинаги ще останат неразкрити
Иначе, като гледам списъка, Енчо е трябвало да се яви на устен изпит на 29.01, а не на 01.02. Но, разбира се, кога кой се е явил и кой какво е говорил никога няма да стане ясно, защото протоколите от тия изпити са една от тайните на Вселената, които завинаги ще останат неразкрити
- RinTimTim
- Потребител
Обръщам се специално към колежката от НАП Плевен - Sram_me_e:
Уважаема колежке, до появата ти в този форум не бях особено активен "разказвач", но написаното от теб истински ме провокира да дам и аз малко светлина по случая! И аз, като споменатия от теб Енчо, участвах в тазгодишните конкурси! Напълно отчаян от задълженията в настоящата си работа, реших да потърся късмета си в съдебната власт! По стечение на обстоятелствата Енчо е мой колега и се познаваме от достатъчно дълго време, за да мога да кажа, че го познавам! Истината, мила моя, която ти всячески се опитваш да преиначиш е следната: Споменах на така оклеветения от теб човек за намеренията ми относно конкурсите и го накарах да се замисли какви са перспективите пред него в настоящата ни работа и определено мога да се определя като "подбудител" по отношение на взетото от него решение да участва и той! Заедно си подадохме документите, съзнавайки че това, в което се впускаме, е пълна авантюра - защото като теб бяхме предубедени ! За първи път ми се случва да защитавам някого от такива абсурдни нападки, но просто не издържах да не ти отговоря! (нито съм му гадже, нито пък сме интимни приятели с него). От къде си толкова сигурна в изказванията си, за да имаш смелостта да очерняш така хората! Би ли ми обяснила според теб какъв е регламента, в случай на болест, инцидент или форсмажорно обстоятелство, които могат да попречат на човек да се яви в опредлен ден на определената дата!? Едно искам да ти кажа - абсолютно нищо не е ясно около него, защото единственото, което е зависило от него, той го е направил - да се подготви за конкурсите и да се надява да бъде сред успелите! А на теб ти предлагам да се средоточиш върху собствените си изяви, които доколкото разбрах, не са очаровали и уличните кучета около НИП-а! Тежко им на колежките ти в НАционална Агенция по Приходите - гр. Плевен! С действията си Sram_me_e за пореден път доказва максимата, че когато човек не може да приема собственото си поражение търси причината за него в другите!
НЕ СИ ПРАВА! А и невярвам, че можеш да повярваш на това, което написах!
Уважаема колежке, до появата ти в този форум не бях особено активен "разказвач", но написаното от теб истински ме провокира да дам и аз малко светлина по случая! И аз, като споменатия от теб Енчо, участвах в тазгодишните конкурси! Напълно отчаян от задълженията в настоящата си работа, реших да потърся късмета си в съдебната власт! По стечение на обстоятелствата Енчо е мой колега и се познаваме от достатъчно дълго време, за да мога да кажа, че го познавам! Истината, мила моя, която ти всячески се опитваш да преиначиш е следната: Споменах на така оклеветения от теб човек за намеренията ми относно конкурсите и го накарах да се замисли какви са перспективите пред него в настоящата ни работа и определено мога да се определя като "подбудител" по отношение на взетото от него решение да участва и той! Заедно си подадохме документите, съзнавайки че това, в което се впускаме, е пълна авантюра - защото като теб бяхме предубедени ! За първи път ми се случва да защитавам някого от такива абсурдни нападки, но просто не издържах да не ти отговоря! (нито съм му гадже, нито пък сме интимни приятели с него). От къде си толкова сигурна в изказванията си, за да имаш смелостта да очерняш така хората! Би ли ми обяснила според теб какъв е регламента, в случай на болест, инцидент или форсмажорно обстоятелство, които могат да попречат на човек да се яви в опредлен ден на определената дата!? Едно искам да ти кажа - абсолютно нищо не е ясно около него, защото единственото, което е зависило от него, той го е направил - да се подготви за конкурсите и да се надява да бъде сред успелите! А на теб ти предлагам да се средоточиш върху собствените си изяви, които доколкото разбрах, не са очаровали и уличните кучета около НИП-а! Тежко им на колежките ти в НАционална Агенция по Приходите - гр. Плевен! С действията си Sram_me_e за пореден път доказва максимата, че когато човек не може да приема собственото си поражение търси причината за него в другите!
НЕ СИ ПРАВА! А и невярвам, че можеш да повярваш на това, което написах!
- monahiniata
- Младши потребител
Колеги, видяхте ли си резултатите от устния? Аз лично не се изненадах, видях как ми пишат оценката и предполагах, че е толкова.
- helene
- Потребител
Щом и от метоха се включиха в компроматната война, нещата стават сериозни Енчо бил добро момче, обаче пък в НАП Плевен колежките по цел ден пият кафета и въртат палците... Какъв ли ще бъде ответният удар?
- RinTimTim
- Потребител
|
|