- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
относно устния изпит за мл. съдии
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
относно устния изпит за мл. съдии
колеги, какво мислите за това , че на устния изпит не е разрешено ползването на нормативни актове? Как го разбирате? Означава ли това, че трябва да се развиват въпросите наизуст, т.е . въобще не се допуска да се отварят закони преди и по време на изпита?
- shturka
- Младши потребител
Ми кво може да се мисли- че НЕ МОГАТ да се ползват изобщо Което ще рече, че сега трябва да правим това, което никога не ми е било по сърце- да кълвем материята и да се молим да не ни задълбават много-много, щото на практика всич1кото това няма научаване, пък и има неща, които без закон пред себе си бая трудничко може да се "изпеят", ако изобщо това им е идеята. Абе ние да четем сега и да направим тва, дето зависи от нас, пък тя да става квато ще става.
Айде, колеги, успех на всички, пък и дано и брадатият дядо отгоре помага
Айде, колеги, успех на всички, пък и дано и брадатият дядо отгоре помага
- batchvarov
- Нов потребител
Поредната безсмилена глупост! И в университети и на конкурсите кълвем на изуст материя, а елементарни практически познания не се знаят.
Другият минус на устните изпити и конкурси,който е основен според мен е голямата доза субективизъм при оценяване. Не реално е и да се правят изводи за знанията на човека на базата на 2 въпроса....
Другият минус на устните изпити и конкурси,който е основен според мен е голямата доза субективизъм при оценяване. Не реално е и да се правят изводи за знанията на човека на базата на 2 въпроса....
- desita21bg
- Младши потребител
Здравейте,колеги.Ако Вас са Ви изпитвали само на два въпроса т.е. само на изтеглените , имали сте късмет.Мен ме изпитваха на доста повече.Не ми се падна процес, но това не попречи на комисията да ме изпита и на останалата част от конспекта.Запънах на неща ,които знам.Никой не ми е виновен, не виня друг освен себе си.Но е факт ,че наблягаха на процеса и не се ограничаваха само с изтеглените.
- larsen
- Младши потребител
Колега, Вие нали се борите да ставате съдия...е може ли да ви притеснява това, че са ви "въртяли" на процеса???Все пак утре в залата животът ще Ви изпитва по процес, Вие ще сте съдията...ВИЕ ще сте този който ще ръководите процеса...!
- pleasure
- Младши потребител
Това и аз казвам, че сам съм си виновен за това ,че не успях да се концентрирам и запънах.Просто се учудих,че някои колеги са ги изпитвали само върху изтеглените въпроси.
- larsen
- Младши потребител
Re: относно устния изпит за мл. съдии
shturka написа:колеги, какво мислите за това , че на устния изпит не е разрешено ползването на нормативни актове? Как го разбирате?
че на писмения ползването е разрешено
горе главата и ви стискам палци
Законът защитава зрящите, а не спящите.
- lidi07
- Младши потребител
larsen написа:Въпреки това участвам в класирането ,но с малък шанс за краен успех,а това мй беше целта
Колеги нищо не разбирам от класирането след устния изпит за младши съдии.Как така при оценки 3-3,50 пише Да в графа "участие в класиране".Как така със средни оценки някои продалйават да участват в класирането, а други не.И защо има толкова много оценки в рпотокола от устния изпит.Кои оценки са включили?
- zzzzz
- Потребител
zzzzz написа:larsen написа:Въпреки това участвам в класирането ,но с малък шанс за краен успех,а това мй беше целта
Колеги нищо не разбирам от класирането след устния изпит за младши съдии.Как така при оценки 3-3,50 пише Да в графа "участие в класиране".Как така със средни оценки някои продалйават да участват в класирането, а други не.И защо има толкова много оценки в рпотокола от устния изпит.Кои оценки са включили?
Извинете ме за печатните грешки.Наистина не разбирам обаче как така са класирани последните в списъка.Нали според ЗСВ участват в класирането кандидати, които имат оценки минимум 4,50 от писмен и 4,50 от устния изпит?Как така с 3,50 от устния има класирани за подпор на мл.съдии?
- zzzzz
- Потребител
Наредба №2 е изменена от миналата година.Необходими оценки за крайно участие в класирането са 4.5 за писмен и 3 за устен.
- larsen
- Младши потребител
larsen написа:Наредба №2 е изменена от миналата година.Необходими оценки за крайно участие в класирането са 4.5 за писмен и 3 за устен.
мисля си, че на устния трябва да имаш поне 4.00 за да участваш в класирането...
- mypoints
- Потребител
zdraveite, iskam da pomolq nikoi da mi dade negovite razviti vaprosi za veche otminaliq izpit z amladshi sadii.ako ima dobri kolegi, molq pusmete mi gi na mariaki@abv.bg
- mariaki
- Нов потребител
15 мнения
• Страница 1 от 1
|
|