- Дата и час: 25 Ное 2024, 00:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за младши магистрати Vol.2
|
|
Беленски само като чуя ми настръхва косата... Иван или Румен Владимиров? Наблягат ли повече на наказателното или всичко е с еднаква тежест?
- i.s.k.r.a
- Потребител
Mislq,4e se kazva RUMEN,da pove4ko nablqgat na nakazatelnoto,no i gragdanskiq ne e za prenebregvanei.s.k.r.a написа:Беленски само като чуя ми настръхва косата... Иван или Румен Владимиров? Наблягат ли повече на наказателното или всичко е с еднаква тежест?
- madnes
- Младши потребител
Mislq,4e celta be6e da otkagat dosta kandidati i donqkude q postignaha, sled kato vidqh kolko kolegi se qviha dnes
- madnes
- Младши потребител
Какво ти се падна на теб, madnes? Някаква яснота за оценките, които поставят? Или е невъзможно да се разбере или предвиди...
- i.s.k.r.a
- Потребител
Da,nevuzmogno e da razbere6 ocenkata.Na men li4no mi se padna recidiv i dogovor za darenie i sponsorstvoi.s.k.r.a написа:Какво ти се падна на теб, madnes? Някаква яснота за оценките, които поставят? Или е невъзможно да се разбере или предвиди...
- madnes
- Младши потребител
madnes написа:Mislq,4e celta be6e da otkagat dosta kandidati i donqkude q postignaha, sled kato vidqh kolko kolegi se qviha dnes
Колко смятате че са се отказали?
- octavius
- Потребител
ами това с отказалите се... може безкрайно грубо да прозвучи, обаче от някаква гледна точка е добра новина за останалите... докъде я докарахме само - на това да разчитаме... направо ме е срам!
- i.s.k.r.a
- Потребител
защо...защо..???така нищо няма да стане....давайте да правим нещо....поне гржданска позиция...твърда да заявим....
- pleasure
- Младши потребител
Ами ей така, за да е колкото може по-напрегнато и изтормозващо. Все едно ни изпитват психическата издържливост за полети в космоса, а не за магистрати.
- i.s.k.r.a
- Потребител
octavius написа:Не се стърпях и се обадих в "Монитор" -знаете, занимават се с нашите поблеми...
Обясних им какво става, но те, правилно, искат да чуят някой, който е бил очевидец, а не - като мен - прочел във форума.
Ако някой се престраши от днешните явявали се, да се обади на тел. 9602243 - на "Монитор" редакционния.
Ако ли не - здраве, след два дни като ида и аз, тогава ще им звъня - вече като изтърпял и тази гавра.
Действай, колега!
- octavius
- Потребител
Наистина неприятна изненада с това гражданско..........Според мен по-голям смисъл би имало с административно........,но с това гражданско.......... Съчувствам ви колеги.Считам обаче ,че не трябва да се отказвате .Играта се играе до край.Ако не опиташ няма никога да разбереш дали си успял.Така ,че вземете се в ръце и смело напред.Успех колеги и нека победят по-добрите.....
- larsen
- Младши потребител
Миналата година нямаше гражданско.Един от общата, един от специалната и един от процеса.Само нак-ни дисциплини.
- larsen
- Младши потребител
kolega,tova e mnogo dodra ideq,no vuprosut e kak i s kogopleasure написа:защо...защо..???така нищо няма да стане....давайте да правим нещо....поне гржданска позиция...твърда да заявим....
- madnes
- Младши потребител
Да обжалваме конкурса поради нарушение на чл. 20, ал. 3 от Наредба 2/2006. С пресата лесна работа, обаче там - всяко чудо за 3 дни. Ще раздуят нещата и после нищо...
- i.s.k.r.a
- Потребител
|
|