Здравейте колеги,
Предстои ми изпит за мл.юрисконсулт в държавната администрация. Много Ви моля, ако някой скоро се е явявал на подобен , нека ми помогне - как протича практическия изпит - няма да има тест - в същност какво означава практически изпит
Благодаря предварително!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
изпит за мл.юрисконсулт
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Казуси. Или пък ти дават някакви документи да откриеш грешката или да отговориш на някакъв друг въпрос по тях.
Потърси назад, имаше преди време подобна тема.
-
portokal - Старши потребител
portokal написа:Казуси. Или пък ти дават някакви документи да откриеш грешката или да отговориш на някакъв друг въпрос по тях.
благодаря колега, но може ли малко по подробно, ако може дай някакъв пример
- happy_foto
- Младши потребител
Бих искала да помоля колегата DEFY , ако е във форума да се включи или ако е възможно да ми пише на happy_foto@abv.bg
Доколкото разбрах, ако не греша е участвал в комисия на точно такива изпити. Предварително благодаря и се извинянам ако с нещо затруднявам колегата
Доколкото разбрах, ако не греша е участвал в комисия на точно такива изпити. Предварително благодаря и се извинянам ако с нещо затруднявам колегата
- happy_foto
- Младши потребител
На един конкурс задачата беше да се напише заповед за назначаване на държавен служител по реда на ЗДС (само реквизитите). Принципно дават тест, но доколкото разбирам няма да имате такъв, така че остават въпроси свързани с материята, с която ще се занимавате. Помислете за мотивите си да кандидатствате точно за тази длъжност-това ще е въпрос № 1 и разбира се бъдете убеделен !!! Изглеждайте (или поне се опитайте) да изглеждате лъчезарен, приветлив и така (това вече са неща извън практическия изпит) ще спечелите още точки от комисията.
Успех и стискам палци!!!!
Успех и стискам палци!!!!
- terry_ezra
- Младши потребител
Преди седмица се явих на конкурс за [color=darkred]юрист към Народно събрание [/color]в нова дирекция. Дадоха ни проектоакт за внос на плодове и зеленчуци, като около 20% беше на английски и имахме един ден да напишем кратка анотация, да кажем мнението си върху кои български закони ще повлияе този проектоакт и какви промени трябва де се направят в тях и положително ли ще е влиянието за България?Разбрах, че съм изкарала, въпреки че се отказах да ходя там, защото се оказа,че работата не е това, което искам. Водиш се експерт, а доколкото знам тогава не е много сигурно тече ли ти юридически стаж. В общи линии това беше, но при тебе ще по-различно. При всички положения мисля, че тези конкурси не са толкова тежки. Успех!
VENI,VIDI,VICI!
- titania
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|