Колеги,много моля някой да ми каже дали на изпита за правоспособност позволяват ползването на нормативните актове?Някой,който се е явил на 06.04 да сподели как минава?Също и по какъв конспект се подготвяхте?Този,който изтеглих от сайта на МП е много стар,утвърден от А.Станков.Някой по-нов дали има?
Благодаря ви предварително.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
изпита за правоспособност
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Колежке, няма по-нов конспект, аз също се подготвям по стария, утвърден от А. Станков. А за нормативните актове не зная и не виждам за какво ще са ви необходими за изпита.
- taisana
- Младши потребител
taisana написа:Колежке, няма по-нов конспект, аз също се подготвям по стария, утвърден от А. Станков. А за нормативните актове не зная и не виждам за какво ще са ви необходими за изпита.
Taka chuh samo che moje da se polzvat.Po princip ne sa izlishni, zashtoto mojesh da se posetish pone kak da zapochnesh da govorish po vaprosite.
- zzzzz
- Потребител
вие сигурно вече сте се явили на този изпит, но за други заинтерисовани ще кажа , че закони и кодекси и др. такива могат да се ползват свободно. А що се отнася до конспекта, когато аз се явявах ми дадоха конспект от Окръжния съд, където си подадох документите за изпита. Самия изпит е много лесен по мое скромно мнение
- nayp_g
- Младши потребител
nayp_g написа:вие сигурно вече сте се явили на този изпит, но за други заинтерисовани ще кажа , че закони и кодекси и др. такива могат да се ползват свободно. А що се отнася до конспекта, когато аз се явявах ми дадоха конспект от Окръжния съд, където си подадох документите за изпита. Самия изпит е много лесен по мое скромно мнение
Колега,вие скоро ли се явявахте.Благодаря за отговора ви.Май се говори че нещо са затегнали нещата около този изпит и не минавало толкова леко.
- zzzzz
- Потребител
Колеги, не се притеснявайте за този изпит. Минава много лесно, ползват се нормативни актове. Теглите си два въпроса от гражданско-правната материя и наказателната. Изпита е близо минута, може и по-малко
- perle
- Нов потребител
perle написа:Колеги, не се притеснявайте за този изпит. Минава много лесно, ползват се нормативни актове. Теглите си два въпроса от гражданско-правната материя и наказателната. Изпита е близо минута, може и по-малко
Благодаря колега.Олекна ми
- zzzzz
- Потребител
Явих се ноември месец, 2006г. и имах същите притеснения.
Но повярвайте това е най-лесния изпит , който може да съществува
Но повярвайте това е най-лесния изпит , който може да съществува
- nayp_g
- Младши потребител
Изпита за правоспособност минава леко. Позволяват да се ползват нормативните актове и да си поглеждаш. Зависи от изпитващия дали ще ви остави да развиете и двата въпроса... Но не вярвам, че ще е проблем за Вас, та Вие сигурно скоро сте се явявал на държавните... и всичко е прясно.
Комисиите са благосклони. За какво да Ви мъчат като скоро са Ви гърчили на държавните.
Ще видите, че това е най - лекия изпит, на който сте се явявал.
Комисиите са благосклони. За какво да Ви мъчат като скоро са Ви гърчили на държавните.
Ще видите, че това е най - лекия изпит, на който сте се явявал.
- naska
- Младши потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|