- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
МВР, МО и ЮЗУ
|
|
98 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dinev, kazvali sa mi u4ashti vyv vuprosnia universitet osvobodili se s kolokvium ot vuprosnia izpit. Sega dovolen li si ???????
- chadel
- Потребител
Не съм доволен! Кои са тези тарикати, които са се освободили по изпит по гражданско право само с един колоквиум, и при кой преподавател? Звучи невероятно, защото изпита е много важен, имайки предвид основата от знания и принципи, които дава, за да се схванат останалите гражданско - правни науки.
Blessings upon the throne of tyranny
- dinev
- Потребител
dinev написа:Не съм доволен! Кои са тези тарикати, които са се освободили по изпит по гражданско право само с един колоквиум, и при кой преподавател? Звучи невероятно, защото изпита е много важен, имайки предвид основата от знания и принципи, които дава, за да се схванат останалите гражданско - правни науки.
Колега,какво толкова се учудвате,това са така наречените "дипломни университети" т.е.знае се,че повечето юристи от БСУ цакат семестри за диплома.За какво само да ги мъчат горките.По лесно е с колоквиум
- Гост
Не е важно къде си завършил, важно е с какви връзки си,нали знаете.Толкова прависти , завършили в БГ, бачкат като сервитъори в Англия или като камериерки в Щатите, примерно.Е,има и колеги -юристи в разни държавни учреждения за по 280 лв. месечно. От 7 млн. ще станем наполовина някои хубав ден!
- JoyBringer
- Потребител
В Пловдивския се влизаше с 5, 50 редовно .А след първата година колегите, приети с 4етворки в Бургас и Благоевград се прехвърляха в Пловдив или София по неведоми пътища...От 100 човека в началото курсът стана около 300 към края
- JoyBringer
- Потребител
JoyBringer написа:Не е важно къде си завършил, важно е с какви връзки си,нали знаете.Толкова прависти , завършили в БГ, бачкат като сервитъори в Англия или като камериерки в Щатите, примерно.Е,има и колеги -юристи в разни държавни учреждения за по 280 лв. месечно. От 7 млн. ще станем наполовина някои хубав ден!
Колега,грешите.Ами защо мислите,че ваши колеги работят като бармани в Англия.Ами като се освобождават от изпити с колоквиум и нищо не разбират от правната наука и връзки да имат-резултатът ще е същия.Аз смятам,че хора надъхни със знания няма да са бармани,нито работещи за 200 лв.Сигурен съм
- Гост
- Гост
Всеки университет има връзки и това не мисля ,че изненадва някого
Колеги да ви попитам как протича изпита по организация на съдебната власт.Носи се слух ,че Тенчо Колев разрешавал да се ползва като "помагало" неговият учебник Съдебна власт
Колеги да ви попитам как протича изпита по организация на съдебната власт.Носи се слух ,че Тенчо Колев разрешавал да се ползва като "помагало" неговият учебник Съдебна власт
- Logan
- Потребител
Колега,грешите.Ами защо мислите,че ваши колеги работят като бармани в Англия.Ами като се освобождават от изпити с колоквиум и нищо не разбират от правната наука и връзки да имат-резултатът ще е същия.Аз смятам,че хора надъхни със знания няма да са бармани,нито работещи за 200 лв.Сигурен съм
Напротив, вие грешите-ще обясня защо.Право в Пловдив годишно завършват около 400 души.Обявите за работа са около 2-3 на месец. Колко от колегите, дори и да работят по специалността, са добре?Да не говорим за онези ,набутано някъде от някого,защото и на тях не им е лесно-много маймунки станаха !
Напротив, вие грешите-ще обясня защо.Право в Пловдив годишно завършват около 400 души.Обявите за работа са около 2-3 на месец. Колко от колегите, дори и да работят по специалността, са добре?Да не говорим за онези ,набутано някъде от някого,защото и на тях не им е лесно-много маймунки станаха !
- JoyBringer
- Потребител
Logan написа:Всеки университет има връзки и това не мисля ,че изненадва някого
Ами Тенчо Колев така и не се появи на предварителната сесия на задочниците. Изпита го проведе Г.Бойчев с двама-трима асиситенти. Бойчев мина преди изпита и каза, че ще разрешава да се ползва червения сборник /и само той/ на Т.Колев и че тези които нямат могата да си го закупят от стаичката до залите ... Даде по един въпрос на всяка от групите и наистина разрешиха сборника
- jnbibian
- Младши потребител
Това : "...Изпита го проведе Г.Бойчев с двама-трима асиситенти. Бойчев мина преди изпита и каза, че ще разрешава да се ползва червения сборник /и само той/ на Т.Колев и че тези които нямат могата да си го закупят от стаичката до залите ... Даде по един въпрос на всяка от групите и наистина разрешиха сборника ...", някяква шега ли е?
Е....ти изпита.
Е....ти изпита.
обективната истина е тази,........ която може да се докаже в съдебната зала
- hebigatsu
- Активен потребител
Logan написа:Какво преписване ще стане не е истина
По тази логика едва ли ще има скъсани
Ами не е точно така май.
Изрично се подчерта, че буквалното разказване на текста от закона няма да се толерира. Дори и тълкуване искаха да има. Примерно на единият въпрос за самоупрвлението на ВСС, Бойчев искаше да има отговор на въпроса - Защо законодателят е предвидил самоуправление и т.н.
- jnbibian
- Младши потребител
Logan написа:Значи малко четене + малко логическо мислене + сборника = взет изпит ?
май това е формулата
+ курсова работа - да не забравя
- jnbibian
- Младши потребител
98 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|