начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Молба за съвет

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Молба за съвет

Мнениеот 1234569 » 18 Юни 2007, 19:31

Моля даите ми съвет, имам условна присъда, която е 6 месеца с три години изпитателен срок, който вече е изтекъл и съм реабилитиран по право. Призован съм като свидетел за дело в съда, което няма връзка с делото по което съм осъден. Въпросът ми е следния: Ако в съда ме попитат дали съм осъждан какъв трябва да е моят отговор - "Осъждан" или "Неосъждан".
Благодаря Ви предварително.
1234569
Нов потребител

Мнениеот Clavdivs. » 18 Юни 2007, 20:51

"реабилитиран" :wink:

Неосъждан си кажете... какъв е чак толкова проблема?
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот uvella » 19 Юни 2007, 22:34

Неосъждан. От Служба съдимост ти издадават документ, в който ще пише точно това.
"Говори кратко, искай малко, тръгни си бързо"
Петър І
uvella
Потребител

Назад към Наказателно право