Здравейте, колеги!
Някой от Вас да е чувал дали скоро ще има конкурс за младши административни съдии. Незнам дали въобще ще има такава длъжност в АС, но си мислех че както в ОС има така следва да има и в адм.съд. И кога????
- Дата и час: 25 Ное 2024, 18:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
младши административни съдии ???
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Re: младши административни съдии ???
genius75 написа:Здравейте, колеги!
Някой от Вас да е чувал дали скоро ще има конкурс за младши административни съдии. Незнам дали въобще ще има такава длъжност в АС, но си мислех че както в ОС има така следва да има и в адм.съд. И кога????
takava dlajnost zakonodateliat, pone za sega ne e predvidil...
- mypoints
- Потребител
Re: младши административни съдии ???
mypoints написа:takava dlajnost zakonodateliat, pone za sega ne e predvidil...
А стига бе!??
чл.147..........
ал.4 Младшите съдии при административните съдилища се назначават от Висшия съдебен съвет за срок 3 години, който може да бъде продължен с още една година.
- Clavdivs.
- Потребител
Има една хубава приказка, която аз гледам да спазвам в теми за гражданско право
"По-добре да мълчиш и всички да те смятат за глупак, отколкото да проговориш и да разсееш всяко съмнение за това."
автор: неизвестен.
"По-добре да мълчиш и всички да те смятат за глупак, отколкото да проговориш и да разсееш всяко съмнение за това."
- Clavdivs.
- Потребител
Ъъъ то май сте имали предвид неправилния термин само...
Ето че приказката си е вярна... в случая за мен...
Ето че приказката си е вярна... в случая за мен...
- Clavdivs.
- Потребител
Младши съдиите могат единствено да участват в състав при КАНД.Но 3г. само на тези дела не виждам с какво ще се подобри квалификацията на мл. съдия и как после ще гледа АД.
- georgi07
- Потребител
Re: DGD skapaniak
Clavdivs. написа:mypoints написа:takava dlajnost zakonodateliat, pone za sega ne e predvidil...
А стига бе!??
чл.147..........
ал.4 Младшите съдии при административните съдилища се назначават от Висшия съдебен съвет за срок 3 години, който може да бъде продължен с още една година.
ей, льохман заспал - разбира се, че няма такава длъжност "младши адм.съдия", точното название което законодателят е предвидил е "младши съдия при адм.съд"!
ПП: вместо да се прозяваш по форумите, направи си справка...
ПП2: за небрежният към дребното не би следвало да се има вяра за значимото и важното
- mypoints
- Потребител
DGD skapaniak!
Clavdivs. написа:Има една хубава приказка, която аз гледам да спазвам в теми за гражданско право
тия ходи ги разказвай на майка си в къщи, а също така й разкажи и колко голям и леко отворен юрист си...
ПП: латинските сентенции не могат да поправят човек, щом той природно е глупав - той ще си остане глупав...
- mypoints
- Потребител
Към Майпут... опа сори пойнтс
Препоръчвам Ви да направите едни телодвижения, но имайте предвид, че са съставомерни по чл.154 /направете си справка/...
- Clavdivs.
- Потребител
Бутвам темата...
Че да не стане така, че точния в подробностите да не я види....
А не ! беше - дребното. Да бе ! Ех какъв съм льохман заспал....
МП-ЩТРФ.
Че да не стане така, че точния в подробностите да не я види....
А не ! беше - дребното. Да бе ! Ех какъв съм льохман заспал....
МП-ЩТРФ.
- Clavdivs.
- Потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|