- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
adwokatski izpit
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
adwokatski izpit
Колеги ще ви бъда благодарен ако публикувате теста за адвокатския изпит провел се на 23.06.2007 г.
- solaris_
- Младши потребител
Аз също влязох във форума, за да се позаинтересувам за теста на изпита от юни тази година.
Прегледах набързо цялата тема от преди, но не видях някой да е цитирал въпроси от теста. Общо взето се разнищват казусите.
След като прегледах теста от декември 2005г. /който е и единственият, който успях да открия/ силно се заинтересувах от последващите.... но уви и аз на нищо не се натъкнах.
Някой може ли да ни помогне. Отново ли има въпроси от ЗЖСК, ЗОС, ЗДС и т.н. закони, които не се засягат от въпросите в конспекта.
Прегледах набързо цялата тема от преди, но не видях някой да е цитирал въпроси от теста. Общо взето се разнищват казусите.
След като прегледах теста от декември 2005г. /който е и единственият, който успях да открия/ силно се заинтересувах от последващите.... но уви и аз на нищо не се натъкнах.
Някой може ли да ни помогне. Отново ли има въпроси от ЗЖСК, ЗОС, ЗДС и т.н. закони, които не се засягат от въпросите в конспекта.
- elitsa_alexia
- Нов потребител
вероятно вече сте намерили въпросния тест,но за всеки случай да ви кажа че може да се намери на страницата на ВАС,сп."Адвокатски преглед",м.юли.ако имате желание може да сравняваме отговори след това УСПЕХ!
- missy
- Младши потребител
нямате си и на представа колко съм Ви благодарна
толкова много работа имам, че изобщо нямам време да чета и дори не съм се сетила да търся теста
съобщението Ви дойде като подарък за коледа
Благодаря Ви
толкова много работа имам, че изобщо нямам време да чета и дори не съм се сетила да търся теста
съобщението Ви дойде като подарък за коледа
Благодаря Ви
- elitsa_alexia
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|