Здравейте
Преди 2 нощи карах чужда кола, в нетрезво състояние.
Другата седмица ме викат за среща с дознател.
Може ли ниакой да ми отговори какво следва от там нататък и за какво е срещата с дознател?
- Дата и час: 26 Ное 2024, 02:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Дознател
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Ами най - вероятно, за да Ви повдигне обвинение за шофиране в нетрезво състояние, и да Ви разпита в качеството на обвиняем. Водете си адвокат.
Blessings upon the throne of tyranny
- dinev
- Потребител
Ами докато има такива велики градинари, отгледали такива големи тикви, като Татянчето Дончева, и прочие малоумни законодатели
(и собственозадниконаемодатели), ще се случват такива абсурди. Хайде да са им живи лелите.
(и собственозадниконаемодатели), ще се случват такива абсурди. Хайде да са им живи лелите.
Blessings upon the throne of tyranny
- dinev
- Потребител
Ми то в градината като няма нищо друго освен тикви ...
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|