начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

моля за помощ-забърках се в от нищо нещо!!!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

1

Мнениеот jarret » 14 Сеп 2007, 10:03

И още нещо темата не е за раздел наказателно право.......аз ей сега ходих да се обадя на баба си звъннах и затворих .......чакам прокуратурата и МВР .......да предприеме действия срещу мен

Здраво си я загазил човече ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Що се отнася до glupava бих и казал - не бъди глупава, отричай до последно дори това да е единствената ти защита !
jarret
Нов потребител

Мнениеот miriam » 17 Сеп 2007, 13:16

жено , как да си звъняла , като същия ден ти беше на съвсем друго място?
престани да си внушаваш :D
и друго-ако пък те подложат на мъчения и електрошоци дали знаеш номера , кажи , че си го прочела в на мъжа си телефона и си решила да провериш дали е на любовницата му :lol:
miriam
Потребител

Re: могат разбира се

Мнениеот miriam » 17 Сеп 2007, 13:27

[quote="saint"]Аз не съм юрист и не давам правни съвети и не мога да разбера защо юристи, които не разбират и нямат представа от технологията и принципа, да не говорим за електроника и комуникации дават съвети как, защо и може ли да се ползва СРС и т.н.
Сега ще ви обясня мила госпожо.
1. Никой не може да отиде в МВР и да поиска да му кажат кой и кога е звънял на нечий телефон. За това си има доста сложна процедура и тя е обяснена отчасти от другите отговори преди мен.
2. Как без да се включва СРС, КГБ и МОСАД мога да разбера кой ме търси, ами просто телефона ми е цифров и изписва кой ме търси.

ееех,.....то откакто пък написахте тези инициали на служби , и системата ЕШЕЛОН чухте ли я как бавно и забръмча трафопоста , докато наостряше пеленгатори.... :D :D

р.р.не че не сте прав за останалото :P
miriam
Потребител

Предишна

Назад към Наказателно право