- Дата и час: 23 Ное 2024, 17:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
И пак ще има изпити за магистрати!
|
|
Да, името Хаик принадлежи на световното арменство , както каза тук една колежка /апропо, доколкото разбрах, вие сте от новите младши съдии, честито !/, но то е по баща... а тя е еврейка по майка. Не че имам нещо против евреите, само напалм...
- Penalist
- Младши потребител
Penalist написа:Да, името Хаик принадлежи на световното арменство , както каза тук една колежка /апропо, доколкото разбрах, вие сте от новите младши съдии, честито !/, но то е по баща... а тя е еврейка по майка. Не че имам нещо против евреите, само напалм...
И сред евреите ,както и при нас ,има различни хора. Тези ,които познавам,са свестни хора.А иначе за конспирациите - нали столетия наред са ги гонили и преследвали ,та от край време им се налага да се държат един за друг ,за да оцеляват.Съвсем отскоро си имат държава.Такава конспирация наблюдавам и при помаците например.Няма по единни хора от тях и всички по мрежата си помагат.
Не вярвайте на авторитети,които не сте проверили сами!
- Skaramush
- Младши потребител
Публикуван е протоколът от 21-ви!
Юруш на четенето!
И разбира се, честито на назначените!
http://www.vss.justice.bg/bg/decisions/2007/pr-29-07.htm
Юруш на четенето!
И разбира се, честито на назначените!
http://www.vss.justice.bg/bg/decisions/2007/pr-29-07.htm
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
На назначените - ЧЕСТИТО! Пожелавам им никога да не забравят човека в себе си и колегите си!
За останалите - Кураж! Следва нов тираж!
Поздрави на всички!
За останалите - Кураж! Следва нов тираж!
Поздрави на всички!
обективната истина е тази,........ която може да се докаже в съдебната зала
- hebigatsu
- Активен потребител
Успешно довършване!
И аз съм без връзки (назначена съм за младши), и други хора познавам, за които са ме питали: "Сигурна ли си, че нямат връзки?" (не съм, ама за себе си съм сигурна).
Късметът също не е без значение, ама никак.
Че и по "другия" начин е ставало и става - предполагам, да. Но не само.
П.П. Дано все пак отменят глупавата разпоредба на ЗСВ за участието на успеха от държавните изпити в бала, нищо, че мен вече няма да ме засяга.
И аз съм без връзки (назначена съм за младши), и други хора познавам, за които са ме питали: "Сигурна ли си, че нямат връзки?" (не съм, ама за себе си съм сигурна).
Късметът също не е без значение, ама никак.
Че и по "другия" начин е ставало и става - предполагам, да. Но не само.
П.П. Дано все пак отменят глупавата разпоредба на ЗСВ за участието на успеха от държавните изпити в бала, нищо, че мен вече няма да ме засяга.
-
Честито на назначените, които не са имали връзки, а са имали късмет.
Как смятате на късмета ли само се дължи назначението на Мария Венциславова Милушева за прокурор в Районна прокуратура Трън като имате впредвид, че майка й Б.Милушева е председател на Районен съд Трън, баща й В.Милушев- съдия по вписванията /ид. нотариус/ в същия съд.
Съдебна власт в ръцете на едно семейство- това е най- малкото не морално.
Как смятате на късмета ли само се дължи назначението на Мария Венциславова Милушева за прокурор в Районна прокуратура Трън като имате впредвид, че майка й Б.Милушева е председател на Районен съд Трън, баща й В.Милушев- съдия по вписванията /ид. нотариус/ в същия съд.
Съдебна власт в ръцете на едно семейство- това е най- малкото не морално.
- presly
- Нов потребител
Аз лично нищо не смятам.
Възможно е да не е само на късмета. Нищо чудно да не е.
Съмнения остават. Но от друга страна - ако Мария Милушева е била подготвена на изпита, дай да не я назначаваме, щото техните били някакви си.
Съмнения остават. Но от друга страна - ако Мария Милушева е била подготвена на изпита, дай да не я назначаваме, щото техните били някакви си.
-
portokal написа:Аз лично нищо не смятам.
Съмнения остават. Но от друга страна - ако Мария Милушева е била подготвена на изпита, дай да не я назначаваме, щото майка и била някаква си.
Разбира се ,че не е само късмет.Трябва да си чел ,да си мислил ,да си преживявал, да си вложил много от духа и времето си в цялата тая работа,за да успееш.Обстоятелствата се струпват по един или по друг начин ,но ако не направиш опит за сериозно участие ,дори и да имаш късмет -нищо няма да се получи.Хубаво е ,че някои са успели.Това означава ,че матрицата може да бъде преборена.
Радвам се за portokal i Akademika.
Не вярвайте на авторитети,които не сте проверили сами!
- Skaramush
- Младши потребител
Честито на всички успели със собствени сили и имали късмета да бъдат назначени.
Дано наистина да я отменят, защото аз съм една от тези, които ще се откажат да се явяват на бъдещи конкурси- с моето 4.67 на държавните съм за никъде.
Направи ми огромно впечатление класирането за РС гражданско отделение: на 2-ро и 3-то място са класирани две колежки с еднакви много високи оценки от писмения и устния/5,60 и 6/, но тази на трето място е с по-нисък бал от държавните и семестриалните. За съжаление и двете са подали за един и същи съд/или пък първата е класирана по първо желание/- РС Ловеч и тъй като постоянното място е едно/другото е по чл.68,ал.1, т.3 от 2009г./явно се мисли много за напред/ тя го е заела. Колежката, класирана на трето място, която е подала явно само за един съд не е гласувана поради липса на сводобно място. Направо ужас да си стигнал/а до тук и да нямаш късмет Моето съчуствие за липсата на късмет и моето уважение за постигнатия резултат.
portokal написа:П.П. Дано все пак отменят глупавата разпоредба на ЗСВ за участието на успеха от държавните изпити в бала, нищо, че мен вече няма да ме засяга.
Дано наистина да я отменят, защото аз съм една от тези, които ще се откажат да се явяват на бъдещи конкурси- с моето 4.67 на държавните съм за никъде.
Направи ми огромно впечатление класирането за РС гражданско отделение: на 2-ро и 3-то място са класирани две колежки с еднакви много високи оценки от писмения и устния/5,60 и 6/, но тази на трето място е с по-нисък бал от държавните и семестриалните. За съжаление и двете са подали за един и същи съд/или пък първата е класирана по първо желание/- РС Ловеч и тъй като постоянното място е едно/другото е по чл.68,ал.1, т.3 от 2009г./явно се мисли много за напред/ тя го е заела. Колежката, класирана на трето място, която е подала явно само за един съд не е гласувана поради липса на сводобно място. Направо ужас да си стигнал/а до тук и да нямаш късмет Моето съчуствие за липсата на късмет и моето уважение за постигнатия резултат.
- Be.Free
- Младши потребител
Много си е добра разпоредбата.На всички ,които не я харесват ,да си гледат работата.Учил съм упорито , докато колегите ходеха по дискотеки и кафета и ме пукаха от бъзик.”За кво са ти тия оценки бе?”Луд ли си?””Всичко е уредено” и др.Изкарал съм си съвсем честно три шестици на държавните изпити.И сега когато най-после има някакво значение от цялото ми блъскане-дай да отменят текста , че някои са спали през време на обучението си и сега са много огорчени.Ми да сте чели бе колеги.А на всички приказки , че на мен ми писаха 4 ,ей така щото не ми харесаха физиономията , ми дреме толкова , колкото на спечелилите конкурса за купуването на местата и връзките……
- REVOLUTION
- Активен потребител
Еха, прекрасно е, че положихте усилия и специално се регистрирахте, за да ни запознаете с "революционното" си мнение.
Какво ни остава на нас тук, не особено великите и простосмъртните не успели да изкарат цели три шестици освен да Ви пожелаем и за в бъдеще такива успехи. Както беше казал един "младеж"- "тази година полупроводници, догодина цели....."
И успокойте малко топката- нещата не са само черни и бели. Пък и отидете на една дискотека може и да ви е от полза.
Какво ни остава на нас тук, не особено великите и простосмъртните не успели да изкарат цели три шестици освен да Ви пожелаем и за в бъдеще такива успехи. Както беше казал един "младеж"- "тази година полупроводници, догодина цели....."
И успокойте малко топката- нещата не са само черни и бели. Пък и отидете на една дискотека може и да ви е от полза.
- titin
- Потребител
Браво titin и английски думички ли знаете?И така относно новата ми регистрация , това се наложи тъй като администраторът ми изтри стария nick-legenora , заради нерегламентирана реклама на сайт ( Боже прости им!Те не знаят какво правят!).Не деля колегите на просто и сложносмъртни , а на знаещи и незнаещи , морални или не чак толкова , така че не ме вкарвайте сега в измислени спорове.На дискотека съм ходил и преходил , когато бях в гимназията.Спрях когато видях , че 80 процента от посетителите са тинейджъри , а останалата част са пияни като талпи….е има и изключения , но има къде , къде по-приятни места за нощен живот.Относно разпоредбата на закона-много е добра и смислена , но честно казано не ми се спори……
Само за цесекари!
Само за цесекари!
Последна промяна REVOLUTION на 25 Сеп 2007, 19:08, променена общо 2 пъти
- REVOLUTION
- Активен потребител
presly написа:Как смятате на късмета ли само се дължи назначението на Мария Венциславова Милушева за прокурор в Районна прокуратура Трън като имате впредвид, че майка й Б.Милушева е председател на Районен съд Трън, баща й В.Милушев- съдия по вписванията /ид. нотариус/ в същия съд.
Мисля, че най-вероятно е въпрос на късмет, защото познавам една колежка, която е доста по-напред от нея в класирането и много време се двоуми кой град да напише на първо място - Трън или един друг град. В крайна сметка избра за първо желание другия град и я гласуваха за него. Ако все пак беше избрала Трън, не мисля, че щеше да бъде отхвърлена заради въпросната М. Милушева.
- dozn03
- Потребител
Колеги, на мен ми се обадиха около 17,00 часа от администрацията на ВСС и ме попитаха след като съм гласувана за прокурор, желая ли да участвам в гласуването за съдии - РС - нак. о. утре, или ще встъпя като прокурор. След като аз отговорих, че желая да участвам в гласуването за съдии, ме уведомиха, че трябвало до утре преди заседанието /10,00 часа/ да предсатвя писмена декларация, че желая да участвам в гласуването за съдии. Това било, защото имало над 10 човека, които били гласувани за прокурори и сега били и на предни места в класирането за съдии.
Има ли някой от Вас, който да е в същата ситуация? Какво значение може да има подаването или неподаването на тази декларация? Просто ми омръзна цяло лято да се занимавам с техните неуредици, неочакването изискване на какво ли не и постоянната неизвестност.
Да са си предвидили процедура по второ класиране, сега остава да не гласуват за съдии хората, които са изкарали високи оценки и на двата конкурса /което според мен е най-логичното нещо, защото или знаеш, или не/, защото вече са гласувани за прокурори. Кой виновен, че такава е поредността на гласуването?! А смееш ли да не подадеш или да оттеглиш заявлението си за прокурор, като виждаш как избирателно гласуват?!
Възмутена съм!
Има ли някой от Вас, който да е в същата ситуация? Какво значение може да има подаването или неподаването на тази декларация? Просто ми омръзна цяло лято да се занимавам с техните неуредици, неочакването изискване на какво ли не и постоянната неизвестност.
Да са си предвидили процедура по второ класиране, сега остава да не гласуват за съдии хората, които са изкарали високи оценки и на двата конкурса /което според мен е най-логичното нещо, защото или знаеш, или не/, защото вече са гласувани за прокурори. Кой виновен, че такава е поредността на гласуването?! А смееш ли да не подадеш или да оттеглиш заявлението си за прокурор, като виждаш как избирателно гласуват?!
Възмутена съм!
- dozn03
- Потребител
И пак ще има изпити за магистрати !
==
Последна промяна Latinici на 28 Юли 2008, 11:15, променена общо 1 път
- Latinici
- Младши потребител
|
|