- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Prof.Cankova semeino pravo?
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Prof.Cankova semeino pravo?
Zdraveite!Bihte li mi spodelili vpe4atleniata si ot Prof.Canka Cankova po semeino i nasledstveno pravo.Ako nqkoi ima lekcii koito pazi ot neia moje li da mi gi prati na e-mail zlatinapetrova@yahoo.com ili da preporu4a niakakva literatura.Blagodaria Vi
- zlatinaa
- Младши потребител
Професор Цанкова е страхотна.Освен , че е всепризнат специалист по Гражданско право(Семейно и наследствено) , тя е скромна , земна и много държи на студентите си.Лекциите и следват класическите курсове на проф.Ненова и Хр.Тасев , като отбелязва и своите особенни мнения.Вземете си учебниците на горните автори и ако успеете да се подготвите добре , със сигурност ще изкарате висока оценка!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Проф. Цанкова има и много интересни монографии, ако имате желание да задълбочите познанията си в областта на Семейното право. Например "Фактическото съпружеско съжителство". Много полезно четиво!
- prof_prof
- Потребител
Проф. Цанка Цанкова съм запомнил като един от най - уравновесените и справедливи преподаватели, които съм имал !!!
- Penalist
- Младши потребител
да бе!
я си вземи и семейното и наследственото за 1 астрономически час.
аз четох кодекса и закона за наследството и минах - не без перипетии
я си вземи и семейното и наследственото за 1 астрономически час.
аз четох кодекса и закона за наследството и минах - не без перипетии
- pavlina_nikolova
- Младши потребител
мда, много е точна, аз при нея минах на държавния си изпит. Жалко, че има много малко такива преподаватели.
- barri
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|