начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Теоретико-практически изпит

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Теоретико-практически изпит

Мнениеот MILI8I » 22 Окт 2007, 14:14

здравейте колеги, някои би ли ми казал дали скоро се е явявал на Теоретико-практическия изпит, как проти4а,дали има време като влези6 при комисията да погледни6 от законите или веднага запо4ва6 да говори6 като изтегли6 въпросите.
благодаря ви предварително :)
MILI8I
Нов потребител

Мнениеот REVOLUTION » 22 Окт 2007, 14:34

Това не е изпит , а квазиизпит.Същността се свежда до това да знаеш къде ти е уредбата на въпроса , да отвориш закона и да я прочетеш и това ако си при някой “строг” изпитващ.Иначе скъсани няма , само някакви легенди се носят по коридорите , като например:В кой закон се дава легална дефиниция на престъплението?Отговор:ЗЗД. :lol: И такива подобни.А пред мен се разигра друга комична ситуация.Питат колежка?Кой съд ще разгледа делото като въззивна инстанция , ако първа инстанция е районен съд?Няма отговор.Има ли извънредни съдилища в България?Отговор:Да.Въпрос:Кой?Отговор ВАС :lol: .Изпитващия:Колежке вие се притеснявате , ето аз отбелязвам ,че си взехте изпита , сега се успокойте и ще ви задам още един въпрос.Така че сами си правете изводите!
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 14:40

REVOLUTION написа:Това не е изпит , а квазиизпит.Същността се свежда до това да знаеш къде ти е уредбата на въпроса , да отвориш закона и да я прочетеш и това ако си при някой “строг” изпитващ.Иначе скъсани няма , само някакви легенди се носят по коридорите , като например:В кой закон се дава легална дефиниция на престъплението?Отговор:ЗЗД. :lol: И такива подобни.А пред мен се разигра друга комична ситуация.Питат колежка?Кой съд ще разгледа делото като въззивна инстанция , ако първа инстанция е районен съд?Няма отговор.Има ли извънредни съдилища в България?Отговор:Да.Въпрос:Кой?Отговор ВАС :lol: .Изпитващия:Колежке вие се притеснявате , ето аз отбелязвам ,че си взехте изпита , сега се успокойте и ще ви задам още един въпрос.Така че сами си правете изводите!

:mrgreen:
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 14:42

REVOLUTION написа:Това не е изпит , а квазиизпит.Същността се свежда до това да знаеш къде ти е уредбата на въпроса , да отвориш закона и да я прочетеш и това ако си при някой “строг” изпитващ.Иначе скъсани няма , само някакви легенди се носят по коридорите , като например:В кой закон се дава легална дефиниция на престъплението?Отговор:ЗЗД. :lol: И такива подобни.А пред мен се разигра друга комична ситуация.Питат колежка?Кой съд ще разгледа делото като въззивна инстанция , ако първа инстанция е районен съд?Няма отговор.Има ли извънредни съдилища в България?Отговор:Да.Въпрос:Кой?Отговор ВАС :lol: .Изпитващия:Колежке вие се притеснявате , ето аз отбелязвам ,че си взехте изпита , сега се успокойте и ще ви задам още един въпрос.Така че сами си правете изводите!

:lol: :lol: :lol:

n.dinev
Младши потребител

Мнениеот MILI8I » 22 Окт 2007, 14:43

много ти благодаря REVOLUTION ве4е съм малко по спокойна :)
MILI8I
Нов потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 14:46

То не, че държавните са много по-различни, ма карай да върви.

:lol:
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот Hlebarka_s_boks » 22 Окт 2007, 14:55

Е да Динев - в тъпото НБУ където си завършил държавните изпити са точно такива, какъвто е и теоретико-практическия в МП, но в другите ВУЗ-ове не е така :mrgreen:
Имай го предвид, друже!
Hlebarka_s_boks
Младши потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 15:13

Hlebarka_s_boks написа:Е да Динев - в тъпото НБУ където си завършил държавните изпити са точно такива, какъвто е и теоретико-практическия в МП, но в другите ВУЗ-ове не е така :mrgreen:
Имай го предвид, друже!

Абе, прошляк, въобще няма да ти слизам на плебейското равнище, но само държа да отбележа, че не съм завършил, от което следва и че не съм държал държавни изпити засега, но имам представа как минават и то точно в Института "Карл Маркс" най-вече. А, че да завършиш каквото и да било в НБУ е далеч по трудоемко и престижно от това да изкласиш в Института е ясно и на тъпанари като теб. Само дето при нас не е за бедняци и селянчета-компотаджии като твоя милост.

P.S.: И не смей да ми фамилиарничиш, защото много педерастчета и интернет хулигани като теб са си патили жестоко. Правилно ме разбра - това беше заплаха. Следващия път като ме мернеш искам да козируваш с иконка. Въобще не ме интересува ако няма такава. Ще си я направиш ръчно. Ясно!?
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот crazyfrog » 22 Окт 2007, 15:20

Е, в крайна сметка може би точно тези колеги са или ще станат магистрати, какво странно има, нали може би са/ще са решили казуса и са си взели устния с Отличен 6 и ВСС бодро ще ги назначи !?
crazyfrog
Младши потребител

Мнениеот Hlebarka_s_boks » 22 Окт 2007, 15:26

N. dinev!

Hahahahaa!
Nai-golqmata ti gre6ka e 4e ima6 snimka v profila si!
Budi6 sajalenie :))
A za zaplahite - zapla6vai drugite narkoman4eta ot kvartala ti i baba si :D
Hlebarka_s_boks
Младши потребител

Мнениеот Hlebarka_s_boks » 22 Окт 2007, 15:30

И само гледай колко си тъп!
Коментираш колко лесни били държавните изпити, без да си ги минавал, ама така си бил чувал от други хора!
:shock:
хахахахаха
Hlebarka_s_boks
Младши потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 15:49

Hlebarka_s_boks написа:N. dinev!

Hahahahaa!
Nai-golqmata ti gre6ka e 4e ima6 snimka v profila si!
Budi6 sajalenie :))
A za zaplahite - zapla6vai drugite narkoman4eta ot kvartala ti i baba si :D

Ти на мен не можеш да ми стъпиш на малкия пръст, селяндурче - хората от форума не са ти виновни, че си беден, грозен и посредствен - престани да им досаждаш с плиткоумните си мнения и теми.
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 15:54

Hlebarka_s_boks написа:И само гледай колко си тъп!
Коментираш колко лесни били държавните изпити, без да си ги минавал, ама така си бил чувал от други хора!
:shock:
хахахахаха

Там е работата. Чувал съм, че дори льольовци като теб завършват право. Това е България все пак.
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 16:09

Хлебарка, хващай ваксата и идвай да ми лъснеш обувките, куче краставо. Хем на мой гръб имидж ще трупаш, хем ще ти подметна някой петак.

n.dinev
Младши потребител

Мнениеот sarbijanac » 22 Окт 2007, 19:31

ДА ПАЗИ ГОСПОД И ДА ВАРДИ !

И сте тръгнали колеги да ни ставате ! :roll: :roll: :roll:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот n.dinev » 22 Окт 2007, 20:25

sarbijanac написа:ДА ПАЗИ ГОСПОД И ДА ВАРДИ !

И сте тръгнали колеги да ни ставате ! :roll: :roll: :roll:

В пълното си право да се възмущавате сте. Наистина изпростяхме много, макар, че аз подходих с чувство за хумор, не съм целял да избивам комплекси като Хлебаря.

Извинявам се от името на двама ни!

Хлебчо, мир, човече и да не забравиш да занесеш съответната сума!

:lol:
n.dinev
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити