- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Теоретико-практически изпит
|
|
16 мнения
• Страница 1 от 1
Теоретико-практически изпит
здравейте колеги, някои би ли ми казал дали скоро се е явявал на Теоретико-практическия изпит, как проти4а,дали има време като влези6 при комисията да погледни6 от законите или веднага запо4ва6 да говори6 като изтегли6 въпросите.
благодаря ви предварително
благодаря ви предварително
- MILI8I
- Нов потребител
Това не е изпит , а квазиизпит.Същността се свежда до това да знаеш къде ти е уредбата на въпроса , да отвориш закона и да я прочетеш и това ако си при някой “строг” изпитващ.Иначе скъсани няма , само някакви легенди се носят по коридорите , като например:В кой закон се дава легална дефиниция на престъплението?Отговор:ЗЗД. И такива подобни.А пред мен се разигра друга комична ситуация.Питат колежка?Кой съд ще разгледа делото като въззивна инстанция , ако първа инстанция е районен съд?Няма отговор.Има ли извънредни съдилища в България?Отговор:Да.Въпрос:Кой?Отговор ВАС .Изпитващия:Колежке вие се притеснявате , ето аз отбелязвам ,че си взехте изпита , сега се успокойте и ще ви задам още един въпрос.Така че сами си правете изводите!
- REVOLUTION
- Активен потребител
REVOLUTION написа:Това не е изпит , а квазиизпит.Същността се свежда до това да знаеш къде ти е уредбата на въпроса , да отвориш закона и да я прочетеш и това ако си при някой “строг” изпитващ.Иначе скъсани няма , само някакви легенди се носят по коридорите , като например:В кой закон се дава легална дефиниция на престъплението?Отговор:ЗЗД. И такива подобни.А пред мен се разигра друга комична ситуация.Питат колежка?Кой съд ще разгледа делото като въззивна инстанция , ако първа инстанция е районен съд?Няма отговор.Има ли извънредни съдилища в България?Отговор:Да.Въпрос:Кой?Отговор ВАС .Изпитващия:Колежке вие се притеснявате , ето аз отбелязвам ,че си взехте изпита , сега се успокойте и ще ви задам още един въпрос.Така че сами си правете изводите!
- n.dinev
- Младши потребител
REVOLUTION написа:Това не е изпит , а квазиизпит.Същността се свежда до това да знаеш къде ти е уредбата на въпроса , да отвориш закона и да я прочетеш и това ако си при някой “строг” изпитващ.Иначе скъсани няма , само някакви легенди се носят по коридорите , като например:В кой закон се дава легална дефиниция на престъплението?Отговор:ЗЗД. И такива подобни.А пред мен се разигра друга комична ситуация.Питат колежка?Кой съд ще разгледа делото като въззивна инстанция , ако първа инстанция е районен съд?Няма отговор.Има ли извънредни съдилища в България?Отговор:Да.Въпрос:Кой?Отговор ВАС .Изпитващия:Колежке вие се притеснявате , ето аз отбелязвам ,че си взехте изпита , сега се успокойте и ще ви задам още един въпрос.Така че сами си правете изводите!
- n.dinev
- Младши потребител
- n.dinev
- Младши потребител
Е да Динев - в тъпото НБУ където си завършил държавните изпити са точно такива, какъвто е и теоретико-практическия в МП, но в другите ВУЗ-ове не е така
Имай го предвид, друже!
Имай го предвид, друже!
- Hlebarka_s_boks
- Младши потребител
Hlebarka_s_boks написа:Е да Динев - в тъпото НБУ където си завършил държавните изпити са точно такива, какъвто е и теоретико-практическия в МП, но в другите ВУЗ-ове не е така
Имай го предвид, друже!
Абе, прошляк, въобще няма да ти слизам на плебейското равнище, но само държа да отбележа, че не съм завършил, от което следва и че не съм държал държавни изпити засега, но имам представа как минават и то точно в Института "Карл Маркс" най-вече. А, че да завършиш каквото и да било в НБУ е далеч по трудоемко и престижно от това да изкласиш в Института е ясно и на тъпанари като теб. Само дето при нас не е за бедняци и селянчета-компотаджии като твоя милост.
P.S.: И не смей да ми фамилиарничиш, защото много педерастчета и интернет хулигани като теб са си патили жестоко. Правилно ме разбра - това беше заплаха. Следващия път като ме мернеш искам да козируваш с иконка. Въобще не ме интересува ако няма такава. Ще си я направиш ръчно. Ясно!?
- n.dinev
- Младши потребител
Е, в крайна сметка може би точно тези колеги са или ще станат магистрати, какво странно има, нали може би са/ще са решили казуса и са си взели устния с Отличен 6 и ВСС бодро ще ги назначи !?
- crazyfrog
- Младши потребител
N. dinev!
Hahahahaa!
Nai-golqmata ti gre6ka e 4e ima6 snimka v profila si!
Budi6 sajalenie )
A za zaplahite - zapla6vai drugite narkoman4eta ot kvartala ti i baba si
Hahahahaa!
Budi6 sajalenie )
- Hlebarka_s_boks
- Младши потребител
И само гледай колко си тъп!
Коментираш колко лесни били държавните изпити, без да си ги минавал, ама така си бил чувал от други хора!
хахахахаха
Коментираш колко лесни били държавните изпити, без да си ги минавал, ама така си бил чувал от други хора!
хахахахаха
- Hlebarka_s_boks
- Младши потребител
Hlebarka_s_boks написа:N. dinev!
Hahahahaa!
Budi6 sajalenie )
Ти на мен не можеш да ми стъпиш на малкия пръст, селяндурче - хората от форума не са ти виновни, че си беден, грозен и посредствен - престани да им досаждаш с плиткоумните си мнения и теми.
- n.dinev
- Младши потребител
Hlebarka_s_boks написа:И само гледай колко си тъп!
хахахахаха
Там е работата. Чувал съм, че дори льольовци като теб завършват право. Това е България все пак.
- n.dinev
- Младши потребител
Хлебарка, хващай ваксата и идвай да ми лъснеш обувките, куче краставо. Хем на мой гръб имидж ще трупаш, хем ще ти подметна някой петак.
- n.dinev
- Младши потребител
- sarbijanac
- Активен потребител
sarbijanac написа:ДА ПАЗИ ГОСПОД И ДА ВАРДИ !
И сте тръгнали колеги да ни ставате !
В пълното си право да се възмущавате сте. Наистина изпростяхме много, макар, че аз подходих с чувство за хумор, не съм целял да избивам комплекси като Хлебаря.
Извинявам се от името на двама ни!
Хлебчо, мир, човече и да не забравиш да занесеш съответната сума!
- n.dinev
- Младши потребител
16 мнения
• Страница 1 от 1
|
|