- Дата и час: 29 Ное 2024, 16:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за малко помощ...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за малко помощ...
Здравейте, регистрирах се във форума, защото ми е необходима малко помощ. Бях на рожден ден, там стана кавга, в опита си да туширам нещата ми счупиха носа (дясната стена), отидох в пирогов, насрочиха ми операция (2 дена ще съм в болница), бях при следовател, пуснах жалба в районното, там задвижиха нещата и ми казаха, че ударилият ме, ще получи досие, ще лежи 24 часа и по бързата процедура ще му се даде условна присъда. Сега ще ходя в съдебна медицина и обмислям варианта за това дали е възможно извън съдебно споразумение(да си оттегля исканията), като доколкото разбрах от адвокат могат да се искат около 5000 лева. Ако виновния не се съгласи, може да бъде съден за същата сума и да се договоря с адвоката при спечелване на дело, той да вземе една част като хонорар, тъй като не възнамерявам да плащам за адвокат. В друг случай ще ме помни цял живот, защото не знам къде ще го вземат на работа с условна.... Моля за съвет (в цялата ситуация не съм посегнал на никой, категорично е виновен, имам много свидетели)
- kucito
- Нов потребител
Счупения ви нос се квалифицира като състав на средна телесна повреда. Дали ще си оттегляте жалбата или не, за разследващите /съда / няма никакво значение. Престъплението е от общ характер. Може и нищо да не получите, което ще е адекватно и справедливо за вашето :
Нали правите разлика между може и става.
Грешите много, като чета разсъжденията ви, ама като сте решили да спестите от адвокат и носът и главата са си ваши...
Ако виновния не се съгласи, може да бъде съден за същата сума и да се договоря с адвоката при спечелване на дело, той да вземе една част като хонорар, тъй като не възнамерявам да плащам за адвокат
Нали правите разлика между може и става.
Грешите много, като чета разсъжденията ви, ама като сте решили да спестите от адвокат и носът и главата са си ваши...
- alissa
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|