- Дата и час: 29 Ное 2024, 17:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Жалба срешу прокурор
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
И в крайна сметка не разбрахме кой е прокурора?Fosha мисля че тук си достатъчно анонимна,защо не вземеш да споделиш какво те тревожи относно въпросната личност.....
- bebss
- Младши потребител
По мое мнение - е задължително да действаш АНОНИМНО,но не с жалба до Прокуратурата /"Гарван гарвану око не вади",а и те са вече по-скоро костюмари и всезнайковци,отколкото реално работещи/ - а до МВР-и то максимално високо.
Оперативните служби има вероятност:
-да ти обърнат внимание и ако го направят,то;
-ще го сложат под наблюдение и;
-ще съберат доказателства - по твоя сигнал или друго деяние.
С други думи - има шанс този човек да си получи заслуженото.
Вярно е,че като адвокат, май не е в мой професионален интерес да съм Против корумпираността на съдебната власт,но пък съм и ЧОВЕК.
Вярно е,че като адвокат, май не е в мой професионален интерес да съм Против корумпираността на съдебната власт,но пък съм и ЧОВЕК.
- stroitel
- Потребител
Еее, вие съвсем обезсърчихте горката Fosha И без това никой не си мърда малкия пръст да се бори срещу корупцията, а сега...
Fosha, ако наистина имате реални доказателства, пишете ми на лични, ако се наложи, аз ще го подам въпросния сигнал, и то неанонимен. Но само ако имате наистина сериозни доказателства!
Fosha, ако наистина имате реални доказателства, пишете ми на лични, ако се наложи, аз ще го подам въпросния сигнал, и то неанонимен. Но само ако имате наистина сериозни доказателства!
"Страхливците умират много пъти преди смъртта си; смелият вкусва смъртта само веднъж"
(Шекспир-"Юлий Цезар")
(Шекспир-"Юлий Цезар")
- kalahan
- Потребител
stroitel написа:По мое мнение - е задължително да действаш АНОНИМНО,но не с жалба до Прокуратурата /"Гарван гарвану око не вади",а и те са вече по-скоро костюмари и всезнайковци,отколкото реално работещи/ - а до МВР-и то максимално високо.
Предполагам, че ще го сложат под наблюдение с бинокъл. Доказателства се събират при разследване по досъдебно производство, а то пък съгласно НПК се образува от прокурор. Оперативните служби, предвид гореизложеното, ще си останат...ами оперативни служби и те нямат възможност, разбирай правомощия, да събират доказателства. Поставянето под наблюдение, разбирай използване на СРС, може да се ползва досежно събраните данни, когато е в рамките на досъдебно производство - препратка отново към прокурора, още повече, че точно той ще поиска използване на СРС.
Ако наистина сте адвокат не забравяйте, че сте служител на закона, макар и да не сте институционализиран. Ползвайки се от услуги на корумпирани магистрати Вие самият генерирате корупция и ако наистина го правите Ви пожелавам успешно залавяне ведно с корумпирания магистрат.
- gavra
- Младши потребител
gavra написа: ....Ви пожелавам успешно залавяне ведно с корумпирания магистрат.
Ама няма как да стане - по аргументите,които ТИ изложи.По ТВОЯТА логика - това е невъзможно да стане.
Въобще - всички вие - не търсите решение, а отказ. С такова впечатление останах от всичките мнения и затова се намесих.
Когато стане въпрос за оръжия,човешкото въображение няма граници!
Защо примерно да не се образува досъдебно за нещо незначително, дори и срещу трето лице,а реално да се разследва магистрата и като се съберат доказателства срещу него - да го поставят пред "свършен факт"?
- stroitel
- Потребител
[quote="stroitel
Къде точно видяхте желание за отказ. Напротив, почти всички взели отношение имаха противоположната визия и "съветваха" уж пострадалата да не се крие анонимно, а да сезира по надлежния ред компетентните институции. Това, което Вие я посъветвахте звучи нон сенс, като липсата на учтивост в поста Ви няма как да го прикрие.
Къде точно видяхте желание за отказ. Напротив, почти всички взели отношение имаха противоположната визия и "съветваха" уж пострадалата да не се крие анонимно, а да сезира по надлежния ред компетентните институции. Това, което Вие я посъветвахте звучи нон сенс, като липсата на учтивост в поста Ви няма как да го прикрие.
- gavra
- Младши потребител
fosha написа:oki, разбрах, не мога да пусна жалба срещу прокурор без да се подпиша на нея...
Не сте разбрали добре, казаха ви че и анонимните сигнали се разглеждат. Но как ще разберете за развитието, отговор ли ще чакате. Има основание да се притеснява 22 годишно момиче, но нямате ли близък който да пусне жалбата? Примерно, прабаба.
- eldorado
- Нов потребител
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|