Митко6 мислех ,че му е останало малко достойнство ,но явно АЗ-т е по силен от него и с тоя цитат тотално ме разби .
Примера ,който дава е с изумена ,която не е юрист ,а дава съвети из юридическите форуми ,съвети в които няма нищо вярно и аз не съм единствената която и правя забележка под една или друга форма. Може и да не знае ,че изумена не е юрист ,но преди да цитира можеше да провери тя го написа в една от темите.
От темата от която е взел това нашата така омота конците ,че зле да ти стане .Но явно господина не обича да му противоречат.Мисля ,че не веднъж казах на митко 6 да не се ходи след мен/не ми е приятно след като ме обиди преди време /,СМЕШЕНО Е,ако има нещо би следвало да ми го каже на лична !
- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
младши съдия - заплата 1004 лв.!!!
|
|
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
donna написа: Е като не сте проработили заслужавате ли тия пари. От вас разбирам ,че сте мл. съдия заради сигурността ,не заради друго,ако е така ще сте една от ония съдии дето след като им видя решението ще си скубя косата.И защо някой стар адвокат да те действа ,почвай сама.
Колега, защо решихте, че съм мл.съдия? Аз всъщност съм мл.прокурор и като такъв нямам много работа, което не знам защо го свързвате с качеството на работата. Наистина съдиите са по-натоварени, но ние не сме виновни - ВСС дава на всички младши магистрати еднаква заплата.
- jaklin
- Нов потребител
donna написа:jaklin написа:Колеги, аз съм мл.магистрат и искам да споделя, че никога не бих минала на адвокатското поприще. Там някой стар адвокат те "действа" докато може и ти хвърля 500 лв. на месец, пък ти да се оправяш както можеш с чл.внос, осигуровки, транспортни разноски и т.н. Освен това на мл.магистрати непрекъсното им се увеличава заплатата - за последните 3 месеца увеличението е със 120 лв., а и в интерес на истината не сме се преработили.
Е като не сте проработили заслужавате ли тия пари. От вас разбирам ,че сте мл. съдия заради сигурността ,не заради друго,ако е така ще сте една от ония съдии дето след като им видя решението ще си скубя косата.И защо някой стар адвокат да те действа ,почвай сама.
Ех, Донна, Донна, няма по- сладко от държавната софра- най- вече защото никой не ти бере грижа кога, как и дали работиш... Но тя е само за тези, които могат да живеят с по 1000- 1500 лв... На мен лично, те не ми стигат и затова предпочитам сам да съм си шеф...
- bubamara2
- Потребител
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|