начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

алкохолна проба

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот kpavlova » 19 Мар 2008, 00:38

Е, сигурно в ОА няма да пише "при рутинна проверка на водачите в паркираните пред блок Х леки автомобили" :D .Ще си пише на еди коя си дата, около еди колко си часа Г-н mucka, който в предходен момент бил употребил алкохол, управлявал МПС...по тихата квартална улица ...., с посока на движение от ул.А към ул.Б.После бил спрян за рутинна проверка на Пътна полиция...Т.е. Обвин.акт ще проследи хронологията на събитията до естествената им развръзка- преди да го застигне г-н mucka лошия късмет.
Другото и аз искам да го видя. :D
А въпреки всеобщото ни неодобрение към деянието на г-н mucka, браво на г-жа mucka, която,макар и да му дължи разбиране, така публично, дори и анонимно, защити честта на главата на семейството въпреки нетрезвото състояние на същата глава, констатирано по надлежния ред :D
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот system » 19 Мар 2008, 09:39

kpavlova написа:А въпреки всеобщото ни неодобрение към деянието на г-н mucka, браво на г-жа mucka, която,макар и да му дължи разбиране, така публично, дори и анонимно, защити честта на главата на семейството въпреки нетрезвото състояние на същата глава, констатирано по надлежния ред :D

Това за главата и състоянието й беше много свежо :)
system
Активен потребител

Мнениеот mucka » 19 Мар 2008, 10:28

Чувала съм,че за може максимално да те защити адвокатът ти,не трябва да криеш нищо от него...Няма логика да искам съвет за исмислена ситуация.Благодаря на тези,които ми го дадоха и не се нахвърлиха настървено и с недоверие.Уважавам безкрайно професията Ви!
mucka
Нов потребител

Мнениеот prof_prof » 19 Мар 2008, 11:45

mucka написа:Чувала съм,че за може максимално да те защити адвокатът ти,не трябва да криеш нищо от него...

Абсолютно вярно! Според мен адвокатът Ви ще има голям шанс за успех с това дело :) ако всичко е така, както го описвате 8)
Изображение
QUOD TIBI FIERI NON VIS, ALTERI NE FACERIS
prof_prof
Потребител

Предишна

Назад към Наказателно право