начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

запор

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

запор

Мнениеот колонка » 06 Мар 2005, 20:26

за да си запорирам къщата съдия изпълнител ми каза да взема от съда някакъв документ ,но му забравих името,мисля че започваше с "обезпечителна.......".Бихте ли ми казали какъв документ ми трябва и какъв е реда за запор на имот.
колонка

Re: запор

Мнениеот Гери » 06 Мар 2005, 20:34

Върху имот се налага възбрана, не запор, но това разбира се е само уточнение за прецизност! Искате да правите обезпечение на бъдещ иск ли, какво? От питането ви хич не става ясно! Оставам даже с впечатление, че искате да възбраните собствената си къща, а не тази на длъжника?
Гери

Мнениеот monteskio » 06 Мар 2005, 20:45

А дали може да си възбрани собственият недвижим имот с оеглед на защита ?
monteskio
Активен потребител

Мнениеот hrum » 06 Мар 2005, 21:31

Dali ne mu iskat obezpechenie po prediaven isk ?
hrum

Мнениеот Гери » 06 Мар 2005, 21:35

Ми колеги, аз не можах да отгатна... но ще помоля питащия да обясни подробно, какво точно би искал да постигне...
Гери

Мнениеот колонка » 06 Мар 2005, 22:43

кратко и ясно питането е : искам да възбраня собственият си имот , как и къде
колонка

Мнениеот monteskio » 06 Мар 2005, 22:58

НИКАК! ......Освен, чрез формален иск.

МОНТЕСКИО
monteskio
Активен потребител

Мнениеот +++++++ » 07 Мар 2005, 15:04

ako te e strax niakoi da neti go otneme ami ipotekirai go:))))
+++++++

Назад към Взаимопомощ