Съпругът ми е от 2005г в затвора и първият път когато писа до ВКС те бяха предварително готови с оговора.Минаха година и половина той пак се жалва до ВКС те си направиха проверка по неговият случай.НО отговор вече шести месец няма та питам имат ли срок на отговор ВКС.И има ли следваща инстанция и коя е тя.
Благодаря ви!
- Дата и час: 02 Дек 2024, 03:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
относно жалбите до ВКС
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: относно жалбите до ВКС
siriq написа:Съпругът ми е от 2005г в затвора и първият път когато писа до ВКС те бяха предварително готови с оговора.Минаха година и половина той пак се жалва до ВКС те си направиха проверка по неговият случай.НО отговор вече шести месец няма та питам имат ли срок на отговор ВКС.И има ли следваща инстанция и коя е тя.
Благодаря ви!
Госпожо , потърсете адвокат защитавал съпруга Ви. Ако не сте доволни от него потърсете друг, но му представете копие от присъдата , жалбите и т.н. Няма задължителен срок съда да се произнесе по Ваша жалба. Ако не сте доволна и от това можете да сезирате Инспектората към Министерство на правосъдието , но за жалост върховните съдии не попадат под тяхната юрисдикция
- doobref
- Младши потребител
относно жалбата
значи след като го осъдиха съпруга ми той се жалва до ВКС затова че са нарушени шравата му от страна на съд и прокуратура,защото те бяха предубедени към съпруга ми .ВКС направиха проверка по случая,но няма все още отговор.затова попитах имат ли срок за отговор т.е. подалият жалба да очаква ли отговор или само да се надява.А колкото за адвокат не можем да се обърнем поради финансови причини.
- siriq
- Нов потребител
Re: относно жалбата
siriq написа:значи след като го осъдиха съпруга ми той се жалва до ВКС затова че са нарушени шравата му от страна на съд и прокуратура,защото те бяха предубедени към съпруга ми .ВКС направиха проверка по случая,но няма все още отговор.затова попитах имат ли срок за отговор т.е. подалият жалба да очаква ли отговор или само да се надява.А колкото за адвокат не можем да се обърнем поради финансови причини.
Госпожо ВКС има страинца и там можете да си проверите делото , по номера.
- donna
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|