- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как протича изпита за правоспособност?
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Как протича изпита за правоспособност?
Как протича изпита за правоспособност по новия конспект???Какъв е процента на успеваемост?
- magi_law
- Нов потребител
Днес се явих на изпита за правоспособност.Изпитът минава леко-теглиш 1 въпрос, имаш време да помислиш и сядаш.Питат те само по въпроса и за около 5 мин се приключва
- juju99
- Нов потребител
Някой може да ми каже дали ще ми разрешат да изкарам 6 месечния юридическия стаж, който е преди изпита за придобиване на правоспособност в София, където работя, при положение че постоянният ми адрес е в Благоевград.
- blaje_bg
- Младши потребител
Да можете да карате стажа в София (СОС), ако настоящият Ви адрес е в София и представите адресната си карта за настоящ адрес заедно с всички документи за започване на стаж в МП.Вземат копие.Успех.
- libellule
- Младши потребител
kolegi,nqkoi 6e mi kage v kakvo se sustoi izpita za doznateli i kak proti4a? blagodarq vi predvaritelno
- zanka
- Нов потребител
"6e " ти кажа да погледнеш Конкурси, изпити - Дознателски изпит, ама недей повече с това "6е" .Успех и пиши на родния език!Поне на изпита .
- eklekti4kata
- Потребител
libellule написа:Да можете да карате стажа в София (СОС), ако настоящият Ви адрес е в София и представите адресната си карта за настоящ адрес заедно с всички документи за започване на стаж в МП.Вземат копие.Успех.
Не е съвсем така.Имам познат, на който му отказаха да му приемат документите и го размотаваха доста време докато му позволят това. А имам и познати, които вместо да се занимават със спорове направо си смениха личните карти, за да карат стажа в Сф.Някакви нови изисквания има май.
- barri
- Потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|