- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
help - правоспособност
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
help - правоспособност
Здравейте колеги. Бих искала да питам някой има ли материали за подготовка за изпита за правоспособност. Надявам се и законите да стигнат, но все пак. Ако да - ще се радвам, ако ги получа на nadia_118@abv.bg
- nadia_118
- Нов потребител
Re: help - правоспособност
nadia_118 написа:Здравейте колеги. Бих искала да питам някой има ли материали за подготовка за изпита за правоспособност. Надявам се и законите да стигнат, но все пак. Ако да - ще се радвам, ако ги получа на nadia_118@abv.bg
Колега, какви точно материали Ви трябват ? Лекции, закони, с които не разполагате или учебници ? В електронен формат или става и на хартиен носител ? Моля, уточнете се
- A.Pato
- Потребител
За изпита нормативните актове са напълно достатъчни.Аз го държах миналата седмица - не се притеснявайте,минава много лесно. Беше добър повод да се видим с колеги
- pavkata84
- Нов потребител
Здравейте, имах предвид лекции в електронен вариант ще е супер (nadia_118@abv.bg). Това, че минава лесно ме успокоява. Не съм чела от държавните през декември и май няма да мога много да прочета. Чух, че ако те скъсали трябва да караш още два месеца стаж , което автоматично ме декласира за адвокатския през октомври.
- nadia_118
- Нов потребител
Разполагам с лекции на Стамболиев по граждански процес, но не Ви ги препоръчвам по никакъв начин. Имам и лекции по същия предмет на Корнезов - много по-добри са макар и да са писани по стария ГПК. За съжаление само на хартиен носител. Ако имате нужда от първите, кажете и ще Ви ги изпратя.
- A.Pato
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|